MENÜ

Giuliano fedakarlığa devam edecek

Giuliano, omzundaki sakatlığına rağmen risk alıp Başakşehir maçına çıkmıştı. Sambacı, Aytemiz Alanya karşısında da fedakarlık yaparak formasını giyecek.

Giuliano fedakarlığa  devam edecek

Brezilyalı yıldız, ikinci yarının ilk maçı olan Göztepe mücadelesinde sakatlanmış ve omzu çıkmıştı. Giuliano’nun tedavi sürecinin 1 ayı bulması bekleniyordu. Ancak Fenerbahçe, onun yokluğunda Trabzonspor ve Gençlerbirliği ile berabere kalınca, yıldız futbolcu kendisini riske atarak Başakşehir maçında sahadaki yerini aldı.

Büyük bir fedakarlık örneği sergileyen Giuliano’nun iyileşme süreci halen tamamlanmadı. Risk devam ediyor ancak Sambacı, yarınki Aytemiz Alanya mücadelesinde de fedkarlık göstererek 11’deki yerini almaya hazırlanıyor. Aykut Kocaman, maçı erken koparmaları halinde Giuliano’yu kenara alarak riski minimuma indirmeyi planlıyor.

İzlemeye geliyorlar

Brezilya Milli Takım yetkilileri, sezonun ikinci haftasının ilk maçı olan Göztepe mücadelesine gelerek Giuliano’yu izlemişti. Sambacılar’ın bu kez 25 Şubat’ta ligde oynanacak Beşiktaş derbisine antrenör gönderecekleri öğrenildi. Yetkililer zorlu mücadelede Giuliano’nun yanı sıra Talisca’yı da seyredecek. Bir anlamda derbi, Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin yanı sıra Giuliano ile Talisca’nın kapışmasına da sahne olacak.

Yusuf Dursun

Tahkim Kurulu'ndan Aziz Yıldırım'a kötü haber!


Haberin Devamı
YORUM YAZ