MENÜ

Beşiktaş'ın zorlu serüveni başlıyor

Beşiktaş, Konyaspor mücadelesiyle yaklaşık 1 aydaki 8 maçlık zorlu fikstürüne startı verecek. Şenol Güneş’in öğrencilerinin 3 kulvardaki durumu, bu karşılaşmalarla şekillenecek.

Beşiktaş'ın zorlu serüveni başlıyor

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Konyaspor’a konuk olacak olan Siyah-Beyazlılar, bu mücadeleyle birlikte zorlu periyoda başlıyor. Kara Kartal, Yeşil-Beyazlılar’la oynayacağı karşılaşmanın ardından Şampiyonlar Ligi’nde salı günü Bayern Münih’e deplasmanda konuk olacak. Zorlu maç sonrasında Süper Lig’e Fenerbahçe karşılaşmaya dönecek olan Kartal, 25 Şubat’taki kapışma sonrasında rakibiyle 1 Mart’ta bu kez Türkiye Kupası için mücadele edecek.

Bayern sonrası Başakşehir

Fenerbahçe maçlarının ardından ligin ikinci yarısına damga vuran Trabzonspor’la deplasmanda maça çıkacak olan Şenol Güneş’in öğrencileri, ardından Gençlerbirliği’ni Vodafone Park’ta ağırlayacak. Bu 2 mücadele sonrasında Devler Ligi 2. tur rövanşında Bayern Münih’i konuk edecek olan Kartal, bu maç sonrası lig yarışındaki en önemli rakiplerinden Başakşehir’le oynayacak. Takımın bu 8 maçı, 3 kulvardaki geleceğini şekillendirecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ