MENÜ

Real Madrid-PSG maçını şifresiz veren yabancı kanallar

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunun en önemli eşleşmesinde Real Madrid ile PSG karşı karşıya gelecek. Peki, Real Madrid-Paris Saint Germain (PSG) maçını hangi yabancı kanallar şifresiz veriyor? Detaylar haberimizde...

Real Madrid-PSG maçını şifresiz veren yabancı kanallar

Son şampiyon Real Madrid, bu akşam ilk kapışmada sahasında Fransız temsilcisi PSG’yi konuk edecek. İtalyan hakem Nicola Rizzoli’nin yöneteceği mücadele, bir bakıma yıldızların kapışmasına sahne olacak. Real’de Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ve Sergio Ramos, PSG’de ise Neymar, Cavani ve Di Maria, en iyi olduklarını ispat etmek için mücadele edecek. Soluksuz izlenecek büyük mücadele İspanya'nın başketi Madrid'de yaşanacak. Sevgililer gününü Real'de Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ve Sergio Ramos, PSG'de ise Neymar, Cavani ve Di Maria kapışmasını izlemek isteyenler Real Madrid PSG maçı saatinde ekranlara kilitlenecek.

ÖZET - Real Madrid-PSG maç sonucu: 3-1 (Maçın özeti)

İŞTE 11'LER

Real Madrid'in ilk 11'i: Navas, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Casemiro, Isco, Modric, Kroos, Benzema, Cristiano Ronaldo

PSG'nin 11'i: Areola, Dani Alves, Marquinhos, Kimbembe, Berchiche, Rabiot, Lo Celso, Verratti, Mbappe, Cavani, Neymar

REAL MADRİD-PSG MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR

Tivibuspor uydudan şifresiz nasıl izlenir? Tivibuspor frekansı

Real Madrid - PSG maçı Azerbaycan kanalı AZ TV'den de şifresiz olarak ekranlara gelecek.


REAL MADRİD-PSG CANLI


Real Madrid - PSG maçı hangi kanalda, saat kaçta?



14 Şubat Çarşamba günü saat 22:45'de oynanacak mücadele Tivibu Spor2'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...




Dev mücadele öncesi iki takımda da eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Real, La Liga'da kötü durumda

İspanya La Liga'da bu sezon istediği performansı sergileyemeyen Real Madrid 22 maçta 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 42 puan toplayan Real 4. sırada bulunuyor.

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon H Grubu'nda mücadele eden Zidane'ın öğrencileri çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak Tottenham'ın ardından grubu ikinci sırada tamamladı. İspanyol ekibi sadece Tottenham maçlarında puan kaybetti. Kendi sahasında İngilizlerle berabere kalan Real Madrid, deplasmanda ise rakibine 3-1 mağlup oldu.

PSG gümbür gümbür

Fransa Ligi'nde çıktığı 25 maçta 21 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan PSG 65 puan toplayarak lider durumda bulunuyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'nda mücadele eden PSG ilk 5 maçını kazandı ve sadece deplasmanda oynadığı Bayern Munih maçında mağlup oldu. Fransız ekibi grubu 15 puanla lider tamamlayarak Real Madrid ile eşleşti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ