MENÜ

Manisa düşüyor, Belediye geliyor

TFF 1. Lig’de kümede kalma şansı mucize gibi olan Manisaspor, borç batağında yüzerken Manisa Belediyespor şimdiden Tarzanlar’ın yerini almaya aday. Ege ekibi, dün Düzcespor’u 3-1 yenerek en yakın rakibine 12 puan fark attı.

Manisa düşüyor, Belediye geliyor

3. Lig 1’inci Grup’ta lider Manisa Büyükşehir Belediyespor, en yakın rakibi Düzcespor’u da evinde rahat yenerek, zirvedeki farkı 12 puana çıkardı: 3-1. Mümin Özkasap Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Yeşil-Beyazlı ekibin gollerini 16. dakikada Mehmet Kuruoğlu, 58. dakikada Alper ve 67. dakikada penaltıdan Umut atarken, konuk ekibin tek sayısı 51. dakikada İsmail’den geldi. Üst üste 4. galibiyetini alarak 50 puana ulaşan Manisa Büyükşehir Belediyespor, son 12 hafta öncesi Düzcespor ve haftayı beraberlikle tamamlayan Bayrampaşa’ya 12 puan fark atıp şampiyonluk kapısını şimdiden araladı. Manisalı futbolcular mücadelenin ardından büyük sevinç yaşadı.

Lider, Elazığ’da takıldı

İç sahada her maçını dolu tribünler önünde oynayan bu sezon rakiplerine yalnızca iki kez boyun eğen Utaş Uşakspor, zorlu Elaziz deplasmanında beklemediği bir kayıp yaşadı. Lider, rakibiyle 0-0 berabere kalırken puanını 45’e çıkardı. 29 puanda kalan ev sahibi ise Play-Off şansını zora soktu. Maçın en net pozisyonu 89’uncu dakikada yaşandı. Elaziz Belediyespor’un ceza sahası içinde kazandığı en direkt serbest vuruşu kullanan Volkan, meşin yuvarlağı farklı şekilde auta gönderdi.

Erokspor’un gözü Play-Off’ta

İstanbul Okmeydanı temsilcisi olan Erokspor, 3. Lig’de gözünü Play-Off’a dikti. Deplasmanda Erciyesspor’a konuk olan Zafer Turan’ın çalıştırdığı Erok, rakibini 4-1 yenerek 32 puana ulaştı, ilk 5’e bir adım daha yaklaştı.

Batman Petrol evde yok!

1. Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Batman Petrolspor, sahasında Erzin Belediyespor’a maçın uzatma dakikalarında Mert’in attığı golle 1-0 yenildi. Gergin geçen maçta 2 kırmızı kart çıktı.

Kocaeli’nin ayak sesleri

Eski günlerine dönmeye çalışan Kocaelispor, sezonun ikinci yarısındaki çıkışını sürdürdü. Yeşil-Siyahlılar, ligde kalma mücadelesi veren Aydın’ı 2-1 yenerek 25 puana ulaştı.

Darıca Gençler tahtı bırakmıyor

2. Grup’ta lider durumda bulunan Darıca Gençlerbirliği, Feyyaz Uçar’ın çalıştırdığı Van Büyükşehir Belediyespor’u son dakikada Cafercan’ın attığı frikik golüyle 1-0 mağlup etti.





Haberin Devamı
YORUM YAZ