MENÜ

Kupa 2'de büyük heyecan

UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 Turu’nda bu akşam nefes kesen maçlar oynanacak. Birbirinden heyecanlı 15 karşılaşmaya sahne olacak Kupa 2’de gözler, günün kapışması Napoli-Leipzig’te olacak.

Kupa 2'de büyük heyecan

Avrupa Futbolu’nun kulüpler bazındaki en önemli ikinci turnuvası olan Kupa 2’de heyecan, bugün kaldığı yerden devam edecek. Son 32 Turu karşılaşmaları bu akşam oynanacak 15 maç ile sürecek. Birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olacak Kupa 2’de futbolseverlerin gözü Napoli-Leipzig’te olacak. Saat 21.00’de başlayacak mücadele, Tivibu Spor 2’den naklen yayınlanacak. Napoli, Şampiyonlar Ligi’ndeki F Grubu’nu 3. sırada tamamlayarak Avrupa Ligi’ne kalırken Leipzig, temsilcimiz Beşiktaş’ın da bulunduğu G Grubu’nu 3. sırada bitirerek yoluna Kupa 2’de devam etme hakkı kazanmıştı.

İlk maçlar tamamlanacak

Salı günü oynanan ve golsüz sona eren Kızılyıldız-Cska Moskova maçı ile perdesi açılan UEFA Avrupa Ligi’nde öte yandan Astana-S.Lizbon, B.Dortmund-Atalanta, Ludogorets-Milan, Östersunds-Arsenal, R.Sociedad-Salzburg, S.Moskova-A.Bilbao, Celtic-Zenit, Kopenhag-A.Madrid, Lyon-Villarreal, Marsilya-Braga, Nice-L.Moskova, AEK-D.Kiev, FCSB-Lazio ve Partizan-V.Plzen maçları da bu akşam oynanacak. 15 karşılaşma ile Kupa 2’de ilk maçlar tamamlanmış olacak.




Haberin Devamı
YORUM YAZ