MENÜ

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı İzle!

Kızlarım İçin 11. bölüm bu akşam kanal D ekranında yayınlandı. İlgiyle izlenen dizi Kızlarım İçin yeni bölümde Zübeyir, Hüma'yı kaçırdı ve ortalık karıştı. Peki Kızlarım İçin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı İzle!



Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Kızlarım İçin yeni bölüme Zübeyir'in Hüma'yı kaçırması damga vurdu. Peki Kızlarım İçin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KIZLARIM İÇİN 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaşar en büyük acıyla sınanıyor... Bunca sene babalık ettiği Hüma onun kızı değildir. Zavallı küçük kız hastaneden çıkıp nihayet evinde ablalarıyla huzur bulacakken Zübeyir onu kaçırır. Yaşar, Hüma’yı kurtarmak için var gücüyle çabalar. Sonunda Hüma’yla karşı karşıya gelir ama hiçbir şey beklediği gibi olmaz. Bu sırada Sumru da zor zamanlar geçirmektedir. Annesini öldürmek suçundan şüpheli olarak tutuklanır.


Elbette her şey Tayfun’un intikam planının bir parçasıdır. Sumru’nun cezaevinden kurtulmak için tek bir şansı vardır; Tayfun’la evlenmek. Sumru, iki tutsaklık arasında nasıl bir tercih yapacak? Egemen sevdiği kadını kurtarmak için çabalarken kendinden vazgeçip beklenmedik şeyler yapacak. Ve Kumru bütün bu kaosun ortasında daha fazla karşı koyamadığı aşka yani Yağız’a kalbini açar ama ertesi gün her şey alt üst olur.

KIZLARIM İÇİN 12. BÖLÜM FRAGMANI

Kızlarım İçin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kızlarım İçin 12. bölümden ilk sahne...

Haberin Devamı
YORUM YAZ