MENÜ

Gümüşhane'den çıkış yok!

Beyaz Grup’ta haftanın en kritik maçında Gümüşhanespor zafere uzandı. Lider, Play-Off’u kovalayan Sakaryaspor’u yıktı. Kırmızı-Beyazlılar evinde üst üste 3. maçını kazanırken, galibiyet golünü 42. dakikada Oktay Delibalta attı.

Gümüşhane'den çıkış yok!

Zirve yarışını doğrudan ilgilendiren mücadelede Gümüşhanespor’un konuğu Sakaryaspor’du. Güvenç Kurtar yönetiminde geçen hafta çıktığı ilk karşılaşmada Kırklareli’ne deplasmanda mağlup olan Kırmızı-Beyazlılar, mutlak zafer parolasıyla sahaya çıktı. Henüz 9. dakikada Gümüşhane penaltı kazandı. Dilaver’in düşürülmesi sonrası hakem beyaz noktayı gösterirken, Tita kaleci Ercüment’i geçemedi. Kaçan penaltıya rağmen oyundan düşmeyen ev sahibi, aradığı golü 42. dakikada buldu. Sol kanattan yapılan ortada, Gümüşhane’nin Süper Lig patentli isimlerinden Oktay Delibalta fileleri havalandırdı: 1-0. 52. dakikada Sakaryasporlu Beykan’ın yarım volesi direkte patladı. 77’de Beykan bir kez daha gole yaklaştı ama sonuç gelmedi.

Zirvede fark 3 puan

90+2’de Dilaver’in pasında Berk İsmail net fırsatı harcarken, Gümüşhanespor altın değerinde 3 puana uzandı. Evinde Karagümrük ve Fethiye’nin ardından Sakaryaspor’u da yıkan Kırmızı-Beyazlılar, zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Kırmızı-Beyazlılar ile ikinci sıradaki Altay arasında fark 3 puan.

Altay liderin ensesinde!

Gümüşhane’nin kazandığı haftada Siyah-Beyazlılar fire vermedi, zor da olsa Niğde’yi devirdi. Düello şeklinde geçen maçta Altay’ın golleri Muharrem Ozan, Serkan ve Murat Uluç’tan gelirken, zirve takibi devam etti

Hafta içi mesaisini Altay kayıpsız atlattı... Siyah-Beyazlılar, taraftarı önünde Nazilli’nin ardından Niğde Belediyespor’u da mağlup etti. 15. dakikada Altay’ın kazandığı penaltıda Muharrem Ozan topu ağlara gönderdi: 1-0. 30’da Niğde’nin atağında Oktay durumu eşitledi: 1-1. 60’ta Sefa ile konuk takım öne geçti: 1-2. Son 30 dakikalık bölüme geride giren Altay, 3 puan için müthiş bir efor sarfetti. 63’te İbrahim Akın’ın pasında Serkan şık bir golle skora denge getirdi: 2-2. 84. dakikada Altay galibiyet golünü buldu. Rakip savunmanın arkasına atılan toptan Murat Uluç sol çaprazdan cezayı kesti: 3-2.

Kırklareli, Zonguldak’ta maden buldu

Beyaz Grup’ta Zonguldak Kömürspor, sahasında SBS İnşaat Kırklarelispor’a 1-0 mağlup oldu. Fatih Akyel’in takımı kötü gidişi durduramadı, galibiyet hasretini 8 maça çıkarıp 25 puanda kaldı. Konuk takım Kırklareli ise Play-Off hedefi için çok önemli bir galibiyet aldı. 35 puana ulaşan Yeşil-Beyazlılar’a galibiyeti getiren golü ise Kamil 71. dakikada kendi kalesine attı.

Nazilli’yi umutlandıran zafer

Beyaz Grup’ta geçen hafta deplasmanda Altay’a 1-0 kaybeden Nazilli Belediyespor, hafta içi mesaisinde evinde Ottocool Karagümrük’ü 2-0 yenerek kümede kalma yolunda umutlarını artırdı. İlk yarısı golsüz biten müsabakada 49. ve 90. dakikalarda sahne alan Görkem attığı gollerle takımına hayat verdi. Bu sonuçla puanını 17’ye çıkaran Nazilli, 16. basamağa yükseldi.

Kahramanmaraş direniyor

Hacettepe, Mustafa Kaplan yönetiminde şova devam ediyor... 22 yaş ortalamasındaki takımla harika işler yapmaya devam eden Başkent ekibi, zirve adaylarından Bandırmaspor’u 3-0 gibi net bir skorla adeta bozguna uğrattı. Tam 15 haftadır rakiplerine yenilmeyen Hacettepe, Noyan (2) ve Rahmi Can’ın attığı gollerle kazandı. 39 puana ulaşan Hacettepe, şampiyonluk hesapları yapmaya başladı.

Hacettepe durdurulamıyor

Hacettepe, Mustafa Kaplan yönetiminde şova devam ediyor... 22 yaş ortalamasındaki takımla harika işler yapmaya devam eden Başkent ekibi, zirve adaylarından Bandırmaspor’u 3-0 gibi net bir skorla adeta bozguna uğrattı. Tam 15 haftadır rakiplerine yenilmeyen Hacettepe, Noyan (2) ve Rahmi Can’ın attığı gollerle kazandı. 39 puana ulaşan Hacettepe, şampiyonluk hesapları yapmaya başladı.

İstanbul derbisi Pendik’in

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta 22’nci hafta mücadelesinde Pendikspor evinde ağırladığı Silivrispor’u 2-1 mağlup etti. Pendikspor’un gollerini 41’inci dakikada Süheyl ve 75’te Mehmet kaydetti. Silivrispor’un tek golü ise 7’nci dakikada Serkan’dan geldi. Pendikspor puanını 28’e yükseltirken, Silivrispor 10 puanda kaldı.

Karşıyaka korku tünelinde

Daha önce 6 puanı silinen Karşıyaka, dipten bir türlü kurtulamıyor. İzmir ekibi, Bugsaş deplasmanında da vurgun yedi. Ev sahibinde İskender attığı iki golle yıldızlaştı. Cihat Arslan yönetimindeki Kaf Kaf’ın tek sayısını ise 90. dakikada Bartu attı. 22. haftayı 15 puanla kapatan Yeşil-Kırmızılılar, 15. Kahramanmaraş’ın tam 5 puan gerisinde yer alıyor. BUGSAŞ ise 39 puanla Play-Off potasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ