MENÜ

Selin Demiratar kimdir?

Selin Demiratar iddialı bir yapım olan 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinde Hatice rolü ile tekrar ekranda. Hal böyle olunca 'Selin Demiratar kimdir? Hangi dizilerde oynadı?' soruları sorulmaya başlandı. Bu soruların cevaplarını aradık.

Selin Demiratar kimdir?

Selin Demiratar ara ara da olsa iddialı yapımlarda önemli roller almayı başarıyor. 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinde başrollerden birini olan Demiratar, daha önce de Kenan İmirzalıoğlu ile iddialı bir yapılda rol almıştı. Uzun bir süre sonra gündeme gelen Selin Demiratar ile ilgili sorular da artmaya başladı. Dizi severler 'Selin Demiratar kimdir? Mehmed Bir Cihan Fatihi Hatice kim?' sorularına yanıt aranıyor. Bu içerikte bu sorulara yanıtlar vermeye çalıştık.

Selin Demiratar son olarak 2012-2013 sezonunda şarkıcı Kutsi ile başrolleri paylaştığı Huzur Sokağı’nda rol aldı. Kanal D’nin iddialı yeni dizisi Mehmed: Bir Cihan Fatihi ile ekranlara geri döndü. Acı Hayat’tan sonra Kenan İmirzalıoğlu ile yeniden başrolleri paylaşacak olan Selin Demiratar’ı dizide Hatice rolünde izleyeceğiz.

Peki Selin Demiratar Kimdir?



20 Mart 1983 İstanbul doğumlu oyuncu Bilgi Üniversitesi İletişim Tasarımı Bölümü mezunudur. 1999 yılında katıldığı Miss Globe yarışmasında Türkiye 1. aynı zamanda Dünya 3. sü olmuştur. 2000 yılında oyunculuğa Bana Babamı Anlat dizisi ile oyunculuğa başlamış ve sırasıyla Koçum Benim, Lise Defteri, Sular Durulmuyor, Acı Hayat, Adanalı, Gazi, Haneler, Şüphe ve son olarak Huzur Sokağı’nda rol almıştır. Dönemin başarılı dizileri Adanalı, Acı Hayat ve Huzur Sokağı’nda rol aldığı dönemlerde adından sıkça söz ettiren deneyimli oyuncunun Fatih Sultan Mehmet’in hayatını anlatan dizide nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ