MENÜ

Rıza Çalımbay: Kazanma zamanı!

Trabzonspor’un hocası Rıza Çalımbay, gelecek için iddialı. Deneyimli çalıştırıcı, “Berabere kaldığımız karşılaşmaların tamamında kazanmaya yakındık, olmadı. Ciddi şanssızlıklar yaşadık. Fakat Başakşehir maçı çıkışımız olacak” mesajlarını yolladı

Rıza Çalımbay: Kazanma zamanı!

Trabzonspor’da ilk yarının ikinci etabında başlayan çıkış son haftalarda durdu. Karadeniz ekibi, son 5 lig maçından da beraberlikle ayrılırken, bu süreçte rakiplerinin kaybetmiş olduğu puanları da değerlendiremedi. Ancak her şeye rağmen teknik direktör Rıza Çalımbay gelecek adına umutlu. Sakat ve cezalı oyuncuları takıma geri dönen Çalımbay, bu haftaki Başakşehir mücadelesiyle yeni bir galibiyet serisi başlatacaklarından emin. Ekibinin ligdeki tüm rakiplerini yenecek güce sahip olduğunu dile getiren Bordo-Mavililer’in hocası, “Tek tek baktığınız zaman tüm berabere biten maçlarımızı kazanabilecek durumdaydık. Ancak bazen fırsatları biz değerlendiremedik, bazen de şanssızlık yaşadık” dedi.

‘Yaptık, yine yaparız’

Çalımbay, “Sonuçta Trabzonspor olarak sonuna kadar bu yarışın içinde olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ligin ilk yarısında da o başarılı seriyi bu takım yakaladı. Daha da iyisini yapacağız. O nedenle Başakşehir mücadelesini bir çıkış sınavı olarak kabul ediyoruz” mesajlarını yolladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ