MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Hesapta olmayan goller yedik

Antalyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'a karşı kaybedilen 3-0'lık maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu: Hesapta olmayan goller yedik

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasının son maçında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u Gomis ve Feghouli'nin attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılı ekip böylece 44 puanla 6 hafta sonra liderlik koltuğuna yeniden oturdu.

Mücadelenin ardından Antalyaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

İşte Hamzaoğlu'nun açıklamaları:

"Hesapta olmayan goller yedik. Çıkarken kaptırdığımız toplar kalemizde tehlike yarattı. İkinci yarıda bir gol bulup oyunun akışını değiştirmeye çalıştık ama olmadı. Galatasaray hak ettiği bir galibiyet aldı."

"Kendi sahamızda Kayserispor ile önemli bir maç oynayacağız. Buradan kayıpla dönüyoruz. Ama önümüzdeki hafta çok daha zor çok daha kritik bir maça çıkacağız."

Galatasaray-Antalyaspor maçını sürpriz bir isim izledi


"Pozisyon üretmede sıkıntı yaşadık. Çok iyi oynadığımızı söyleyemeyeceğim. Galatasaray’ı oynatmamaya çalıştık ama bizim de oynamamız gerekiyordu. İkisinde de başarılı olamadık."

'Çok daha zor ve önemli'

"Her geçen gün daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Şimdi önümüzde Kayserispor maçı var. Çok daha zor ve önemli. En iyi şekilde o maça hazırlanacağız. İnanıyorum ki birkaç hafta içinde çok daha iyi bir Antalyaspor izleyeceğiz ve yukarılara çıkacağız."

"Bu değerlendirmeyi yapmasam daha iyi olur. Fatih hoca hepimiz tarafından saygı duyulan, Galatasaray için önemli bir insan. Bunu elde ettiği başarılarla hak etmiş biri. Tudor da elinden geleni yaptı. Ona da saygım var."

Hamzaoğlu, Galatasaray’ın başında yeniden olma hayali bulunup bulunmadığı sorusuna ise "Bugün bunları konuşmanın anlamı yok." yanıtını verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ