MENÜ

Basel - Manchester City maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu heyecanı başlıyor. İsviçre temsilcisi Basel, sahasında kupanın favorisi İngiliz Manchester City'i ağırlayacak. Peki, Basel - Manchester City maçı saat kaçta hangi kanalda? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Basel - Manchester City maçı saat kaçta hangi kanalda?

Avruda'daki tek temsilcimiz Beşiktaş'ın da yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu karşılaşmaları yarın oynanacak 2 mücadeleyle başlıyor. İsviçre temsilcisi Basel, sahasında kupanın favorisi İngiliz Manchester City'i ağırlarken, bir diğer İngiliz takımı Tottenham ise deplasmanda İtalyan takımı Juventus ile karşı karşıya gelecek.

Basel - Manchester City maçı saat kaçta hangi kanalda?

13 Şubat Salı günü saat 22:45'de başlayacak mücadele Tivibuspor 3'ten canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

MANCHESTER CİTY'E MUHTEŞEM ORAN! TIKLA VE OYNA

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Basel, 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle Manchester United'ın ardından 2'nci olarak üst tura yükseldi.

İsviçre ekibi oynadığı 6 karşılaşmada 11 gol sevinci yaşarken, kalesinde 5 gol gördü. Manchester City ise F Grubu'nu 5 galibiyet ve 1 mağlubiyetle lider bitirerek Basel'in rakibi oldu. City, grubunda 14 gol attı ve 5 gol yedi.

Son 16 turunun 2'nci maçında City, 7 Mart Çarşamba günü Basel'i Etihad Stadı'nda ağırlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ