MENÜ

Selçuk Ernak: "Bugün ülkemiz için de basketbol camiası için de zor bir gün"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un Yeşilgiresun Belediyespor'u 77-66 mağlup ettiği maçın ardından iki takımın başantrenörleri açıklamalarda bulundular.

Selçuk Ernak: "Bugün ülkemiz için de basketbol camiası için de zor bir gün"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasında konuk ettiği Yeşilgiresun Belediyespor’u 77-66 mağlup eden Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un başantrenörü Selçuk Ernak, hem ülke hem de basketbol camiası olarak zor bir gün geçirdiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ernak, galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik etti.

Geçen haftaki maçlarını kaybettiklerini hatırlatan Ernak, "Mağlubiyetin ardından maç oynamak kolay değil. Bugün basketbolla alakalı konuşmak istemiyorum. Bugün ülkemiz için de basketbol camiası için de zor bir gün. Hem çok sayıda şehidimiz var hem de Nezih Soydan ağabeyimizi kaybettik. Ölümün olduğu yerde hayatta daha ciddi bir şey yok. Bir maç oynadık, kazandık." diye konuştu.

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kandemir ise ligdeki konumlarından dolayı takıma takviyeler yaptıklarını kaydetti.

Sezon devam ederken kadroya dahil edilen oyuncuların fiziksel durumlarının maç temposuna hazır olmadığını dile getiren Kandemir, şu ifadeleri kullandı: "Takımımıza 3 yeni oyuncunun gelmesiyle henüz beraber oynamayı başaramıyoruz. Bugün de maça istediğimiz sertlikle başlayamadık. Rakibi tebrik ediyorum, maçı kazanmayı hak etti. Deplasmanda 19 top kaybediyorsanız kazanmanız zor. Bu oyunla maç kazanamayız. Bir şekilde fiziksel ve psikolojik olarak toparlanıp kazanır vaziyete gelmemiz gerekiyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ