MENÜ

Tamer Tuna: Kazanacağımız maçı rakibe verdik

Bugüne kadar hakem kararlarıyla ilgili hiç konuşmadığını ve Osmanlıspor mücadelesindeki kararlarla ilgili de açıklama yapmayacağını belirten Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, “Maçı kazanabilecekken elimizdeki oyunu rakibe verdik, bunu eleştirebilirim” dedi.

Tamer Tuna: Kazanacağımız maçı rakibe verdik

Göztepe, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında sahasında Osmanlıspor ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, karşılaşma 2-0 olduktan sonra rakibe verdikleri pozisyonların maçın akışını değiştirdiğini söyledi. Topla oynama oranlarının yüzde 60 olduğunu aktaran Tuna, “Bu yüzdeyi rakibe vermemiz oyunun sıkışmasına neden oldu. Kazanma arzusu, isteği yüksek olan bir rakip vardı karşımızda. Oyunu daha çok kontrol altına alıp daha sakin bitirebilirdik maçı. İyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Bu karşılaşmayı kazansaydık üst sıralarda kendimize yer bulabilirdik. Yine pozisyonumuzu yükseltebilecek bir fikstürümüz var. Bunu değerlendireceğiz” diye konuştu.

Deneyimli teknik adam, ayrıca hakem kararlarıyla ilgili hiç açıklama yapmadığını sadece kazanabilecekleri bir müsabakayı rakibe verdikleri için kendilerini eleştirebileceğini dile getirdi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ