MENÜ

Fabri: Bizim Messi ya da Ronaldo'muz yok!

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Fabri, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Bayern Münih mücadelesi öncesi UEFA'nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Fabri: Bizim Messi ya da Ronaldo'muz yok!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları için geri sayım sürerken, temsilcimiz Beşiktaş'ta İspanyol kaleci Fabri, UEFA'nın resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

''Beşiktaş'ta kimse kimseden üstün değil, herkes eşit'' diyen Fabri, ''Kulübün DNA'sını seviyorum. Takımımızda Cristiano Ronaldo ya da Messi gibi yıldız futbolcular yok, ama biz bir birimize yardım ediyoruz ve bu durumu böyle sürüyor'' ifadelerini kullandı.

UEFA tarafından son 16 turundaki en iyi kaleciler arasında gösterilen İspanyol futbolcu, ''Hayalim bir gün İspanya Milli Takımı'nın formasını giyebilmek'' dedi.

Kendisini hala geliştirmek için uğraştığını belirten Fabri, ''Türkçe konuşmaya çalışıyorum ama birkaç kelime sonra bitiyor. İletişim kuracak kadar bilmiyorum. Ama kesinlikle daha ilerletmem gerekiyor.

UEFA ayrıca, Rıdvan Dilmen'in Fabri hakkında yaptığı yoruma da yer verdi: Bazı kaleciler vardır yetenekleri ortalamadır. Bazıları ise Fabri gibidir.





Haberin Devamı
YORUM YAZ