MENÜ

Arsenal, Oğuzhan Özyakup'un aklını çeliyor!

Yeniden Avrupa’ya dönmek isteyen Oğuzhan, Beşiktaş’a da para kazandırarak gitmek istiyor. Arsenal’in yakın markajı soru işaretlerini büyütüyor. Güneş, terapiyle onu eski formuna çıkartmaya çalışıyor.

Arsenal, Oğuzhan Özyakup'un aklını çeliyor!

Beşiktaş'ta kaptan Oğuzhan Özyakup’taki düşüş, son haftalarda bir toparlanma sürecine girse de hâlâ kafa karıştırıyor. Beşiktaş’ın iyi bir Oğuzhan’a en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde oyuncunun istenen düzeye gelmemesinin nedenlerini sorguladık. 25 yaşındaki yıldız orta saha ile ilgili kulüp içinden aldığımız bilgiler ‘kafasının karışık’ olduğu şeklinde. Yeni sözleşmesi hâlâ kamuoyuna ilan edilmeyen Oğuzhan Özyakup, özellikle Avrupa takımlarından gelen astronomik transfer teklifleri yüzünden ikilemde.

Şenol Güneş, Lens'e sahip çıktı!

KIRMADAN, DÖKMEDEN GİTMEK!..

Akşam Gazetesi'nden Muhammed Güneroğlu'nun haberine göre; Avrupa’da futbol oynamayı kafasına koyan ve bu konuda yönetimden anlayış bekleyen Oğuzhan, sezon sonunda bitecek sözleşmesini de yenilemek niyetinde. Oğuzhan ayrılacak olsa bile Siyah-Beyazlı kulüple kesinlikle bir tatsızlık yaşamak istemiyor. Tecrübeli futbolcu, kaptanlığa kadar yükseldiği Beşiktaş camiasından el sıkışarak ayrılmak ve Avrupa’da ciddi şekilde boy göstermek istiyor. Oğuzhan özellikle eski takımı Arsenal’den kendisine gelen teklifi ciddi olarak değerlendirmeyi düşünüyor.

Beşiktaş'ta tehlike çanları: Ömrü 1,5 yıl

SON DÖNEMDE TOPARLANMA VAR

Şenol Güneş de sezon başından beri bir türlü istediği düzeye taşıyamadığı Oğuzhan’ı yeniden eski formuna döndürmek için yoğun çaba harcıyor. Tecrübeli çalıştırıcının oyuncusuyla baş başa görüşmeler yaptığı ve değerini sahaya koymasını istediği bildiriliyor. Bu görüşmelerden sonra Ozzie’nin toparlanmaya başladığı ve son maçlardaki görüntüsüyle iyi işaretler verdiği de ifade ediliyor. Ozzie’nin özellikle Bayern karşısında parlaması bekleniyor.

Kupa canavarı Mustafa Pektemek!

Haberin Devamı
YORUM YAZ