MENÜ

İbrahim Üzülmez: İstediğimiz üç puanı almak istiyoruz

Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez bu hafta karşılaşacakları Altınordu maçı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İbrahim Üzülmez: İstediğimiz üç puanı almak istiyoruz

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Altınordu maçının hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde sürdürüyor. Yeşil- Mavili ekibin teknik direktörü İbrahim Üzülmez, saha ve seyirci avantajını kullanarak üç puanı almak istediklerini söyledi.

Üzülmez, oyuncuları için; ligin ikinci yarısında saha içerisinde oyundan kopmayan, mücadele eden, forma ve armasına sahip çıkan bir futbolcu topluluğu olduğunu belirtti.
Altınordu maçının zor bir maç olacağını ifade eden Üzülmez, ’’Altınordu takımı koşan ve mücadele eden bir takım. Sistem içerisinde oynamaya çalışan ve hızlı kontra atağa çıkarak rakibe sıkıntılar yaşatan bir takım. Dolayısıyla dikkatli olmamız gerekiyor ama biz de takım olarak doğru ve iyi yoldayız.’ dedi.

Rizespor camiasının ve Rize kenti, başkalarının hakkını yiyerek bu ligde şampiyon olmak isteyeceğini belirten Üzülmez sözlerine şu şekilde devam etti:

’’Bizim maçlardan sonra bazı takımların hocaları çıkıyor Rizespor’la ilgili olumsuz görüş belirtiyorlar. Ben hiçbir takımla ilgili böyle görüş belirtmedim. Rizespor ve Rize kenti kimsenin hakkını yiyerek bu ligde şampiyon olmak istemez. Erzurum deplasmanında yediğimiz gol tam olarak çizgiyi geçmedi ve Vedat Muric'e yapılan harekete penaltı çalınmamasına rağmen hakemlerimizin ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını biliyoruz. Gereksiz polemiğe girmeye gerek yok."

Çaykur Rizespor’un yeni transferleri Turgut Doğan Şahin ise antrenman öncesi gazetecilere geçtiğimiz hafta oynanan Erzurumspor maçını yorumladı. Şahin ’’Erzurum deplasmanının hava ve saha şartları olarak zorlu geçeceğini biliyorduk. Maça istediğimiz gibi başladık ve 2-3 tane net gol pozisyonu yakaladık. Beraberliğe üzüleceğimiz maçta şanssız bir gol yiyerek ce son dakikada attığımız bir golle beraber bir puana sevindik. Hafta sonu Altınordu maçında net bir galibiyet alacağımıza inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan sakatlıkları nedeniyle Leonard Kweuke ve Ümit Kurt takımla çalışmalara katıldı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ