MENÜ

"Kocaman" Soldado kararı!

Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın, futbol zekası, oyun görüşü ve tecrübesiyle fazlasıyla ön plana çıkan Soldado’yu artık ilk 11’in değişmez parçası olarak gördüğü bildirildi.

"Kocaman" Soldado kararı!

Ligin 20. haftasında oldukça kritik 2 puan kaybeden Fenerbahçe’de rakiplerin de puan kayıpları yaşamasıyla büyük bir sıkıntı olmadı. Gelecek haftaların daha zorlu geçmesini bekleyen sarı-lacivertlilerde forvet hattı için de hummalı bir çalışma var.

Bu sezon golcülerin sınıfı geçemediği Fenerbahçe’de Roberto Soldado’nun düzenli olarak ilk 11’de yer bulması bekleniyor. Gençlerbirliği maçında 11’de başlayan İspanyol golcünün yavaş yavaş fiziğini oturtmasıyla Aykut Kocaman ve teknik heyet umutlarını artırdı. Soldado’nun futbol zekası, oyun görüşü ve tecrübesiyle çok önemli bir isim olduğunu yorumlayan teknik heyet, zorlu maçlarda bu yönü kullanmayı istiyor.

Ayrıca tecrübeli yıldızın, takım içerisinde iyi arkadaşlıklar kurup, liderlik özelliklerini göstermesi de dikkat çekiyor. Aykut Kocaman’ın profesyonelliğini çok sevdiği Soldado’yu planlarına daha fazla dahil ettiği aktarıldı.

Janssen’in sakatlığının kesinleşmesi sonrası forvette tarz değişikliğine gidip, yerden pas oyununa geçmesi beklenen sarı-lacivertlilerde 32 yaşındaki golcü önemli bir yer tutacak.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ