MENÜ

GollerCepte'de bu hafta en çok Ndinga'nın golü izlendi

Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte üzerinden 20. haftada atılan 20 gol, 295 bin 872 kez izlendi. Uygulamanın en çok takip edilen karşılaşması ise Bursaspor-Beşiktaş maçı oldu.

GollerCepte'de bu hafta en çok Ndinga'nın golü izlendi

Turkcell’in GollerCepte uygulamasında Spor Toto Süper Lig’in 20. Haftasının en popüler golü Sivasspor’un başarılı oyuncusu Delvin Ndinga’dan geldi. GollerCepte uygulaması üzerinden Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında atılan toplam 20 gol, 295 bin 872 kez izlenirken kırmızı-beyazlıları Galatasaray karşısında 1-0 öne geçiren gol, 40 bin 636 kez takip edildi.

95 bin 500 kişi izledi

Geçen sezon toplamda 6 milyon 800 bin videoyu GollerCepte uygulaması sayesinde cep telefonlarından izleyen futbolseverlerin, bu hafta gol ve özetleriyle birlikte en çok takip ettiği karşılaşma Bursaspor-Beşiktaş maçı oldu. Bursa’daki maçın özeti, GollerCepte uygulaması sayesinde 95 bin 484 kez izlendi. 2-2’lik beraberlikle biten karşılaşmadan sonra uygulamanın en popüler mücadelesi ise 89 bin 466 kişi tarafından izlenen Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçı oldu.

En çok izlenen video: ‘Atletico Madrid-Valencia’

Tüm operatörlere açık olan GollerCepte uygulaması üzerinden Süper Lig’in 20. haftasındaki karşılaşmalar toplam 328 bin 444 kişi tarafından takip edildi. Süper Lig maçları dışında GollerCepte uygulamasının en çok takip edilen videosu ‘Atletico Madrid-Valencia’ oldu. Bu video, uygulama üzerinden bin 402 kişi tarafından izlendi.

Tüm operatörlere açık

Gollerle birlikte Avrupa’dan maç özetleri ve takımların haberlerinin de yer aldığı taraftarlar uygulaması Apple ve Google uygulama dükkânlarından ya da GOL yazıp 2222’ye kısa mesaj göndererek indirilebiliyor. GollerCepte kullanıcılarına videolar haricinde seçtikleri takımla ilgili birçok bilgi de SMS ile anında ceplerine geliyor. Taraftarlar ayrıca, http://gollercepte.tv adresine de ücretsiz olarak ulaşabiliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ