MENÜ

Galatasaray'da Mariano ve Gomis'e uyarı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sivasspor maçında çok şey beklediği ancak fayda görmediği iki yıldızının dikkatini çekecek. Tecrübeli çalıştırıcı, Yasin ve Feghouli’den de eski günlere dönmesini isteyecek.

Galatasaray'da Mariano ve Gomis'e uyarı!

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; Galatasaray’da Sivasspor karşısında alınan yenilgiden çok, özellikle ilk yarıda sergilenen futbol rahatsızlık yarattı.

Teknik direktör Fatih Terim’in bazı oyuncuların sergilediği kötü ve isteksiz futbol üzerine harekete geçmeye hazırlandığı öğrenildi. Terim’in, başta Mariano ve Gomis olmak üzere Yasin, Feghouli’nin de performanslarından da hiç memnun kalmadığı belirtildi.

Devre arasında istediği transferlerin yapılmamasından dolayı keyfi kaçan, üstelik Ndiaye’yi kaybeden Terim, Fernando’nun sakatlık sürecini uzamasıyla iyice sıkıntıya girmişti. Terim bir taraftan yedeklere sarılırken, diğer taraftan da eldeki futbolcuların performansını yukarı çıkarmaya çalışıyor.

Terim’i hayal kırıklığına uğratan isimler ise Mariano ve Gomis... Sarı-kırmızılı teknik adam, her iki futbolcuyla da özel olarak görüşerek toparlanmalarını isteyecek.

Tecrübeli hoca, ayrıca yine Sivas’ta iyi oynamayan Yasin ve Feghouli’nin de dikkatini çekecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ