MENÜ

Cengiz Ünder konuştu: Hep hayal ettim

Roma'nın 20 yaşındaki futbolcusu Cengiz Ünder, uyum sürecini atlattığını söyledi. Verona deplasmanında takımının 6 maçlık galibiyet hasretini dindiren milli yıldız "Bu golün hayalini uzun süredir kuruyordum" dedi.

Cengiz Ünder konuştu: Hep hayal ettim

Medipol Başakşehir'den 13.4 milyon Euro'ya İtalyan devi Roma'nın yolunu tutan Cengiz Ünder, Hellas Verona karşısında 43. saniyede fileleri havalandırarak takımının 1-0'lık galiiyetinde başrol oynama sevincini yaşıyor. Bu sezon ilk kez fileleri havalandıran ve "Golümle birlikte 3 puanın gelmesinden dolayı çok mutluyum" diyen 20 yaşındaki orta saha, "Bu golün hayalini uzun süredir kuruyordum. Hafta boyunca bu maçta en iyisini yapabilmek için çok çalıştık. Önümüzdeki maçlarda da aynı performansı göstermeliyiz. Bana güvendiği için teknik direktörümüz Eusebio Di Francesco'ya da teşekkür ederim" dedi.

İtalya’nın geçici teknik direktörü Di Bagio

"DAHA İYİ HİSSEDİYORUM"

Cengiz Ünder, sözlerini şöyle sürdürdü: İlk 3 ay zor oldu ancak şimdi daha iyi hissediyorum. İtalyanca'yı da daha iyi anlamaya başladım. Bu da hocamızın taktiksel uyarılarını daha iyi öğrenmemi sağladı. Ayrıca dili öğrendikçe takım arkadaşlarla aramdaki bağ daha da güçlendi. Alışma sürecini atlattıkça daha mutlu oluyorum. Taktiksel bilgiler çok önemli. Zorlu İtalyan futbolunu anlamaya başlıyorum. Hızımı kullanarak her zaman rakiplerimin hamlelerini tahmin etmeye çalışıyorum. Bu çizgide devam etmek istiyorum

Kaynak: Habertürk

İtalyanlar Cengiz Ünder'i konuşuyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ