MENÜ

Aykut Kocaman'dan Volkan Demirel ve Mehmet Topal'a uyarı!

Fenerbahçe'nin hocası, Gençlerbirliği karşısında puan kaybında büyük rol oynayan iki isimler görüşerek güven aşıladı. "Bu geminin kaptanları sizleriniz" diyen deneyimli teknik adam, "Dümeni en sıkı sizin tutmanız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman'dan Volkan Demirel ve Mehmet Topal'a uyarı!

Fenerbahçe'de ilk yarının başında olduğu gibi ikinci devrenin başında da takımın iki kaptanı Volkan Demirel ve Mehmet Topal'ın hatalar yapması canları oldukça sıktı. Mehmet Topal, sezon başında Vardar ile oynananilk maçta kritik iki hata yapıp takımın Avrupa'dan erken elenmesinde başrol oynarken, ligin 1. ve 2. haftalarındaki Göztepe ve Trabzonspor karşılaşmalarında ise Volkan Demirel uzakan gelen iki şutu içeriye çelmiş ve bu iki mücadelede 4 puan kaybedilmişti. Şimdi de 2-2 biten Gençlerbirliği maçında önce Volkan hatalı çıkarken, ardından da Mehmet Topal'ın sektirdiği top 2 puan kaybedilmesine sebep oldu.

Günün gazete manşetleri (6 Şubat 2018 Salı)

Bu durum iki kaptanı oldukça üzerken, teknik direktör Aykut Kocaman da futbolcularıyla bir görüşme gerçekleştirdi. 52 yaşındaki hoca, "Canınızı sıkmayın ama siz bu takımda en güvendiğim isimlersiniz. Bu gemimin kaptanları sizlersiniz. Dümeni en sıkı sizin tutmanız gerekiyor." dedi.

"DUYGULARA KAPILMA"

Öte yandan Trabzonspor maçında son daniyede kazanılan kornere çıkmasına izin verilmeyen Volkan Demirel, Gençlerbirliği maçında ise direkt rakip sahaya koştu. Kocaman, Volkan'ı bu konuda da uyarırken, "İyi niyetini anlıyorum ama hakem bitirmezse yiyeceğimiz bir gol canımızı çok yakar. Duygularına kapılmanı istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Habertürk

Hakem krizinin altından Caner Erkin çıktı!


Eljif Elmas yeni tarzıyla şaşırttı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ