MENÜ

Kumluca Enduro Motor Yarışları sona erdi

Antalya’nın Kumluca ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Kum Enduro yarışları tamamlandı.

Kumluca Enduro Motor Yarışları sona erdi

Kumluca Belediyesi’nin desteğiyle, Kumluca Motosiklet Sporları Derneği tarafından organize edilen yarışlara Antalya ve ilçelerinin dışında İstanbul, Bursa, Denizli, Adana, Muğla, Eskişehir, Kütahya ve Isparta’dan 12 kategoride 100 sporcu katıldı.

İki gün süren yarışlarda finale sahne olan pazar günü sporcular zorlu kum parkurda, dereceye girebilmek için rakipleriyle kıyasıyla mücadele etti. Yarışlar sırasında yaşanan kazalarda sporcular hafif yaralanırken, seyirciler heyecan dolu anlar yaşadı.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, “Bu yarışları ilk defa izliyorum. İzlenmesi gereken bir sor dalıymış. Ancak pistte hıza evet, yollarda hıza hayır” dedi.

Yarışlarda, genel klasmanda Burak Akbulut birinci oldu.

E 1A’da İbrahim Taş, E 1 B’de Serkan Ozan, E 3 B’de Mustafa Sarıca, EC’de Önder Buğra, E 2B’de Gökhan Kart, E 2A’da Yunus Mor, E J’de Tayfun Yüksek, Veta A’da Murat Akın ve Veteran B kategorisinde de Hüseyin Veziroğlu birinci oldu. Yarışlar sonucunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları protokol üyeleri tarafından verildi. Ayrıca birinciye 1000 TL, ikinciye 750 TL üçüncüye de 500 TL para ödülü verildi.

Yarışlara destek veren sponsor firmalara da plaket verildi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ