MENÜ

Karateciler Soçi'den mutlu dönüyor

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, 45. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda hedeflerine ulaştıklarını belirtti.

Karateciler Soçi'den mutlu dönüyor

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, yaptığı açıklamada, Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen ve 44 ülkeden 956 sporcunun katıldığı organizasyonda üçer altın ve gümüş, 12 bronz olmak üzere 18 madalya kazandıklarını vurguladı.

Avrupa’nın en çok madalya kazanan ülkesi olmaktan dolayı mutlu olduklarını anlatan Delihasan, "Öncelikli hedeflerimizden biriydi. Müsabakalarda ne kadar çok madalya alırsanız, bir sonrakinde de bu seviyeye yaklaşıp bronz madalyaları altın madalyaya çevirme şansınız olur. Bu anlamda bizim için önemli bir şampiyonaydı." değerlendirmesinde bulundu.

Organizasyonda takımın eksik yönlerini de gördüklerini dile getiren Delihasan, "Eksikleri gidermek için gerekli tedbirleri almamız gerekiyor ama genel olarak memnun edici bir sonuç. Bizim için yeterli mi? Değil ancak yine de hedeflerimizden birini ulaştığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ