MENÜ

Fatih Terim'den Selçuk İnan açıklaması

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Sivasspor maçı öncesi yaptığı açıklamada Selçuk İnan'ın neden 11'de olmadığını, "Hafta içi Selçuk oynadı, Tolga daha diriydi onu dinlendirdim." sözleriyle açıkladı.

Fatih Terim'den Selçuk İnan açıklaması

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin puan kaybettiği kritik haftada Galatasaray zorlu Sivasspor maçına çıkıyor. Ligin 20. haftasında bu zorlu mücadeleden 3 puan çıkarmak isteyen Fatih Terim sürpriz bir 11'le sahaya çıktı.

Tecrübeli teknik adam maç öncesi yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlarken ilk 11'de neden Selçuk İnan'a şans vermediğini de ifade etti.ç

İşte Terim'in açıklamaları:

"Rakiplerimizin alacağı ya da kaybedeceği puanlara göre hareket etmiyoruz. Biz maçlarımızın hepsini kazanmak istiyoruz, oyun kalitemizi artırmak istiyoruz."

"Sivasspor'dan çok bizim ne oynayacağımız önemli. Galatasaray'a önlem alınır! Biz böyle alıştırıyoruz. Donk'u kazanabilirsek Fernando ve Ndiaye'nin yokluğunda alternatif yaratmış olacağız."

"Alternatifli bir kadro yaratmaya çalışıyoruz. Sinan'ı da kazandık gibi. Hafta içi Selçuk oynadı, Tolga daha diriydi onu dinlendirdim. Feghouli daha ileride oynayacak."

Atiker Konyaspor - Medipol Başakşehir maç sonucu: 1-1


Sivasspor-Galatasaray maç kaç kaç? (Sivas-GS canlı skor)

Haberin Devamı
YORUM YAZ