MENÜ

10'u getiren UÇAR!

1989 yılında Süper Lig tarihinin en farklı maçında Beşiktaş, Adana Demirspor’u 10-0 yenerken sahadaydı, 3 gol attı. Feyyaz Uçar dün de teknik direktörlüğünü yaptığı Van Belediye ile Erciyes’i 10’a 2 yenerek bir tarih daha yazdı.

10'u getiren UÇAR!

3. Lig’de Feyyaz Uçar rüzgarı... Sürpriz bir şekilde Van Belediyespor’un başına geçen ve dün ikinci maçına çıkan tecrübeli teknik adamın takımı, lige haftalar öncesinden havlu atan Erciyesspor’a adeta gol olup yağdı, deplasmandaki maç 10’a 2 bitti. Bu skor hafızalara hemen bir unutulmaz zaferi daha getirdi.

Sene 1989... Yer Ali Sami Yen Stadı. Beşiktaş, Adana Demirspor’u konuk ediyor. Feyyaz Uçar’ın 3 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada Siyah-Beyazlılar, Adana Demirspor’u 10-0 yenerek Süper Lig tarihinin en farklı skorunu alıyor.

Açılış Kral’dan

Dün de Erciyesspor karşısında teknik direktör olarak bu sevinci yaşayan Uçar, kariyerine bir unutulmaz maç daha yazdırdı. Forvette Süper Lig krallığı bulunan Gökhan Ünal’ın forma giydiği Van Belediyespor bu tarihi skoru; Gökhan Ünal, Baran (3), Tayfun (2), Serdar, Emrah, Haydar, Muhammed Serdar, Selim, Furkan’ın golleriyle kazandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ