MENÜ

ÖZET Osmanlıspor - Kayserispor maç sonucu: 0-1

Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Osmanlıspor ile Kayserispor 3 puan mücadelesi verdi. Konuk ekip Kayserispor, ilk yarıda Deniz Türüç'ün penaltıdan attığı golle sahadan 3 puanla ayrıldı ev 2 maç sonra galibiyetle tanıştı.

ÖZET Osmanlıspor - Kayserispor maç sonucu: 0-1

Maçtan önemli anlar:

11. dakikada ceza sahası içinde Yalçın’ın Kayserisporlu futbolcu Mendes’i yere düşürmesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi.
12. dakikada penaltı atışı için topun başına geçen Deniz Türüç, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1
14. dakikada Serdar’ın pasında topa yükselen Umar’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı.

İlk yarı 1-0 Kayserispor üstünlüğü ie sona erdi.

52. dakikada sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Özer kaleye sert vurdu, Lung son anda topu kornere çeldi.
53. dakikada Osmanlıspor'un hücumdayken kaptırdığı top sonrası Mendes takımını kontra atağa çıkardı. İkiye bir durumdayken çıkardığı pasta Güray ceza alanı ön çizgisinden sert vurdu, Karcemarskas güçlükle topu çıkardı.
58. dakikada Kayserispor gole çok yaklaştı. Hızla ceza alanına sokulan Mendes'in sert şutunda top üst direkten oyun alanına geri döndü.
64. dakikada Osmanlıspor'un sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta topa bu kez Numan kafayı vurdu, o da çerçeveyi tutturamadı.
67. dakikada Sol kanattan takımını atağa çıkaran Deniz Türüç'ün ceza alanına gönderdiği topa altı pasın gerisinden Umut dokundu, top yandan auta çıktı.
75. dakikada Deniz'den pası alan Mendes sol kanattan ceza alanına sokuldu ve çaprazdan sert vurdu, kaleci Karcemarskas köşeden topu güçlükle çıkardı.
57. dakikada Özer'in ceza alanına havalandırdığı topu göğsüyle indiren Mehmet Batdal müthiş bir vole çıkardı, kaleci Lung topu aynı güzellikte kurtardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kayserispor, Ankara'dan 3 puan çıkarmayı başardı.



İki takımın 11'leri...

Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Yalçın, Numan, Tiago, Mehmet Güven, Serdar, Musa, Lumanza, Umar, Cikalleshi.

Kayserispor: Lung, Sapunaru, Kana Bıyık, Kucher, Atila, Badji, Deniz Türüç, Şamil, Ryan Mendes, Güray, Umut.

Kayserispor 19 haftası geride kalan Süper Lig'de 31 puanla 6. sırada bulunurken, Osmanlıspor ise 18 puanla 15. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ