MENÜ

Adanaspor'un yeni transferi Alpay Koçaklı ilk idmanına çıktı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor'un genç trasferi Alpay Koçaklı ilk antremanına çıktı.

Adanaspor'un yeni transferi Alpay Koçaklı ilk idmanına çıktı

19 yaşındaki Alpay Koçaklı, aynı zamanda U-19 milli takım kadrosunda da yer alıyor. Alpay Koçaklı, Kardemir Karabükspor alt yapısında yetişerek sonrasında Gaziantepspor’a ardından Alanyaspor’a transfere oldu.

Adanaspor’la da ilk idmanına çıkan sağ kanat oyuncusu Alpay Koçaklı, Adanaspor’da olduğu için mutlu olduğunu dile getirdi.

Osman Yereşen Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman sonrasında açıklama yapan Alpay Koçaklı, "Ümraniyespor gibi güçlü bir takımla mücadele edeceğiz. Tabi ki sahaya puan ya da puanlar için çıkacağız. Ümit ediyorum takım olarak istediğimiz futbolu sahaya yansıtırsak sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz oluruz. Transferime gelince öncelikle Adana gibi büyük bir şehire geldiğim için çok mutluyum. Daha öncesinde Adana’da çıktığım maçlar olsun, taraftarı olsun çok iyiydi. Bende Adanaspor forması için elimden gelenin en iyisini yapmayı düşünüyorum ve yapacağıma dair de söz veriyorum. Bu sezonda elimizden gelenin en iyisi yapacağız ve Adanaspor’u yeniden Süper Lig'e çıkarmaya çalışacağız. Adanaspor’da uzun yıllar oynamak istiyorum. Hedeflerim ilk önce Adanaspor’da başarılı olmak. Onun dışında yurt dışında oynamak istiyorum ve büyük hedefleri olan bir futbolcuyum. Yurt dışında başarılı olarak Türkiye’yi çok iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Arda Turan örneği gibi diyebilirim. Son olarak taraftarlarımız bizleri desteklemeye devam etsinler. Bizlerde sahada iyi mücadele ederek Adanaspor’u tekrardan Süper Lig'e çıkarmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Cemil Serezli / ADANA (İHA)

Uche Kalu: Süper Lig yolunda da emin adımlarla yürüyeceğiz

Haberin Devamı
YORUM YAZ