MENÜ

Samsunspor'da tahta açılamadı, 6 futbolcunun yeri dolmadı

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da transfer tahtası açılamayınca, takımdan ayrılan 6 futbolcunun yerine transfer yapılamadı.

Samsunspor'da tahta açılamadı, 6 futbolcunun yeri dolmadı

Mali ve idari açıdan sıkıntılı günler geçirmeye devam eden Samsunspor, kongrelerde başkan adayının çıkmamasının ardından kayyuma kalmıştı.

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada transfer tahtasının açılması için 1,5 milyon TL nakit paraya ya da teminat mektubuna ihtiyaç olduğunu söylemişti.

Gerekli para bulunamayınca, Samsunspor kaybettiği 6 futbolcusunun yerine takviye yapamadı. Samsunspor’da bu sıkıntılı süreçte Muhammed Larbi, Ramazan Övüç, Ömer Kandemir, Abdülkerim Bardakçı, Hasan Hatipoğlu ve Halil İbrahim Pekşen sözleşmelerini feshederek başka takımlara transfer olmuştu.

Samsunspor ligin 2. yarısına kaleciler Michail Sifakis, Furkan Köse, defansta Ahmet Cebe, Erkam Reşmen, Ercan Yazıcı, Ahmet Solakel, Ufuk Budak, orta sahada Çağrı Ortakaya, Kenan Karışık, Oğuz Gürbulak, Gökay İravul, Samed Kılıç, Enes İlkin, Davy Angan, Georgios Samaras, John Chibuike, Burhan Arman, forvette ise Göksu Türkdoğan, Muhammet Beşir ve Jonathan Ayite’den oluşan 20 kişilik as kadro ve alt yapı oyuncularıyla devam edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ