MENÜ

Engelsiz Aslanlar Almanya'da

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Almanya'nın Wetzlar kentinde Şampiyonlar Ligi'ne katılabilme adına yapılacak A Grubu maçlarında mücadele verecek.

Engelsiz Aslanlar Almanya'da

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Almanya'nın Wetzlar kentinde Şampiyonlar Ligi'ne katılabilme adına yapılacak A Grubu maçlarında mücadele verecek. Sarı-kırmızılılar bu grupta Fransa'nın Meaux, İtalya'nın Porto Torres, Büyük Britanya'nın The Owls ve ev sahibi ülkeden RSV Lahn-Dill takımları ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, A Grubu'ndaki ilk maçında 2 Şubat Cuma günü saat 15.15'te Meaux, 19.45'te ise Porto Torres ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar 3 Şubat Cumartesi günü ise saat 12.30'da The Owls ve son maçında ise saat 17.00'de RSV Lahn-Dill ile karşılaşacak.

Galatasaray Tekerlekli Sanadalye Basketbol Takımı, grubunu ilk iki sırada bitirmesi halinde 8-11 Mart tarihlerinde İspanya ve İtalya'da düzenlenecek Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçlarına katılma hakkı kazanacak.

Engelsiz Aslanlar, geçtiğimiz sezon İtalya'nın Porto Torres takımının ev sahipliğini yaptığı Şampiyonlar Ligi elemelerini 3 galibiyet ve 1 yenilgi ile tamamlayarak yoluna Andre Wergauven kupasında devam etmişti. Engelsiz Aslanlar, Fransa'nın Toulouse şehrinde düzenlenen ve Avrupa'nın 2 numaralı kupası olarak adlandırılan Andre Vergauwen Cup'ın finalinde Amiab Albacete'yi 63-61 yenerek şampiyon olmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ