MENÜ

Trabzonspor'un hocası Rıza Çalımbay Fanatik'e konuştu

Transferi Novak dışında sessiz noktalayan Trabzonspor’da gözler teknik direktör Rıza Çalımbay’a çevrildi. Deneyimli hoca umutsuz değil: “Başkanımız çok uğraştı, olmadı. Ara transfe rzaten zor, ekonomik olarak çok güçlü değilseniz dahada zor. Elimdeki kadro bize yeter. Kimse panik yapmasın.”

Trabzonspor'un hocası Rıza Çalımbay Fanatik'e konuştu

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, FANATİK’e konuştu...

Ligin ilk 2 haftasını ve bundan sonraki süreci değerlendiren, transferin sessiz geçmesiyle ilgili yorumlarda bulunan Bordo-Mavililer’in hocası, özetle şu ifadeleri kullandı: “Ara transfer dönemi zaten zor. Üzerine bir de ekonomik sıkıntılar eklenince her şey daha da zorlaşıyor. Başkanımız son ana kadar uğraştı ama şartlar yerine gelmedi. Yapmak olsun diye transfer yapmaya karşıydık. Bu nedenle de ölçülü davrandık. Trabzonspor’un parasını çok önemsiyorum. Burada önceliğimiz iç bünyede sorun yaşamamak. Eğer transfer yaparak bu atmosferi bozarsak hiçbir işe yaramaz. Görüşlerimi her defasında başkanımız ile de paylaştım.”

‘Herkesi kazanacağız’

“Burası Trabzonspor... Bu kadroya dahil olmuş her oyuncu alanında en iyiler arasında demektir. Herkesi kazanmak için zaten elimizden geleni yapıyoruz, şimdi daha çok çalışacağız. İkinci yarının başlangıcının önemli olduğu her fırsatta söyledim. Evet, kaybetmemek de önemli ama bizim kazanmaya ihtiyacımız var. Göztepe karşılaşmasında ne gerekiyorsa yapacağız.”

Taraftara mesaj var

“Taraftarımız bize çok lazım. En büyük gücümüz onlar. Tribünleri dolu gördüğümüzde motivasyonumuz birkaç kat daha artıyor. Futbolla ve Trabzonspor ile yaşayan bir şehiriz. Bunu da hissetmek istiyoruz. Artık her maçımız final. Oyuncularım da ben de bunu biliyoruz. Taraftarımızın da bu motivasyonla takımına destek olması gerekiyor. Bizler de bu zamana kadar yaptıklarımızın daha iyisi için sahaya çıkacağız.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ