MENÜ

Janssen seferberliği

Ayak baş parmağındaki sakatlık bir türlü düzelmeyen Janssen için Tottenham ile koordineli bir süreç yaşanacak. İki kulübün sağlık ekibinin yanı sıra Almanya’da bulunan uzman bir ortopedistin de tedavi sürecinde yer alacağı kaydedildi.

Janssen seferberliği

Fenerbahçe’de devre arası döneminin en büyük kayıplarından biri Vincent Janssen oldu. Aykut Kocaman’ın vazgeçilmezlerinden olan Hollandalı forvetin ayak baş parmağındaki sakatlık beklenenden kötü çıkınca işler karıştı.

6 haftalık bir sürede sahalardan uzak kalması beklenen ve 8 Aralık 2017 tarihindeki Bursaspor maçından bu yana forma giyemeyen Janssen’in baş parmağındaki ödem için tedavi süreci sıfırdan başladı.

Oldukça titiz bir tedavi dönemi yürüten Fenerbahçe sağlık heyeti, daha büyük bir sıkıntıya yer vermemek adına çalışıyor. Sıkıntılı bir sakatlık olduğu, hatta kötü bir müdahalede sürenin 6 aya kadar çıkabildiği bu sakatlıkta Tottenham ile birlikte çalışmalar yapılacak.

Kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki forvetin son durumunun an be an esas kulübü Tottenham’ın sağlık ekibine iletildiği ve koordineli bir süreç yaşanacağı öğrenildi.

Tottenham ve Fenerbahçe sağlık ekibinin yanı sıra Almanya’da bulunan konunun uzmanı bir ortopedistin de tedavi sürecinde yer alacağı kaydedildi.

Zaman zaman Almanya’ya da gideceği belirtilen Hollandalı yıldızın en kısa sürede sağlıklı bir şekilde sakatlığı atlatması için çalışılacak. Tottenham’ın da gelecek sezon için duruma göre yeniden kiralık formülünü düşündüğü Janssen için çok hassas olduğu belirtildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ