MENÜ

Nevin Yanıt kimdir? Nevin yanıt kaç yaşında?

Nevin Yanıt, Survivor 2018'de Gönüllüler takımında mücadele edeceği kesinleşen ilk isim oldu. Peki Nevit yanıt kimdir?

Nevin Yanıt kimdir? Nevin yanıt kaç yaşında?

10 Şubat'ta başlayacak Survivor All-Star 2018'de birçok tanıdık isim yarışacak. Survivor 2018'de Ünlüler takımı eski yarışmacılardan oluşurken, Gönüllüler takımı ise yeni seçilen kişilerden oluşacak. İşte Survivor All-Star'da Gönüllüler adına yarışacak isimlerden biri de Nevin Yanıt oldu. Atletizmde sayısız başarıya imza atan Nevin Yanıt'ın ismini Acun Ilıcalı sosyal medyadan duyurmuştu. Peki Nevin Yanıt kimdir?

Nevin Yanıt, 16 şubat 1986 yılında Mersin’de doğmuştur. 2002 yılında atletizm sporuna başlayan Nevin Yanıt, 2004-2005 yıllarında gençler Türkiye rekorunu kırmıştır.

Türkiye rekoru elinde

Birçok başarıya imza atan Yanıt, 2006 yılında şampiyon kulüpler kupasında şampiyon olarak büyükler Türkiye rekorunu eline geçirmiştir. 2007 yılında 23 yaş altı Avrupa şampiyonu olmustur ve Dünya Üniversiteler'de gümüş madalya almıştır.

İlklere imza attı

Ayrıca Nevin Yanıt, 2008 yılında Pekin Olimpiyatları'nda yarı final yarışan ilk Türk bayan atlet olmuştur. 2009 yılında dünya üniversiteler şampiyonu, aynı yıl içerisinde yapılan Akdeniz oyunlarında , Akdeniz oyunları şampiyonu olmustur. 2010 yılında Barselona’da düzenlenen Avrupa Atletizim Şampiyonası'nda elinde bulundurduğu Türkiye rekorunu geliştirerek Avrupa şampiyonu olmuştur.

2012 Londra olimpiyatlarında finalist olmustur. Bu yıl düzenlenen İslam oyunlarındada gümüş madalya alan Yanıt, hala Türkiye rekorunu elinde bulundurmaktadır.

İşte Survivor 2018'de yer alacağı kesinleşen isimler:

Adem Kılıççı

Hakan Hatipoğlu

Hilmicem İntepe

Merve Aydın

Murat Ceylan

Nagihan Karadere

Sema Aydemir

Turabi Çamkıran

Nevin Yanıt

Survivor 2018 ne zaman başlayacak?

Dünyanın en zorlu yarışması olarak kabul edilen Survivor mücadelesi için geri sayım başladı. Yarışacak olan isimlerin bir bir belli olduğu Survivor 2018'de büyük mücadele 10 şubatta başlayacak...

Haberin Devamı
YORUM YAZ