MENÜ

Akın Çorap Giresunspor, kupada turdan umutlu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Fenerbahçe’yi konuk edecek Akın Çorap Giresunspor’un kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, rakiplerinden çekinmediklerini belirterek, "Fenerbahçe’yi eleyerek yarı finale yükselirsek bu kesinlikle sürpriz olmaz." dedi.

Akın Çorap Giresunspor, kupada turdan umutlu

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupanın 5. turunda Aytemiz Alanyaspor’u, son 16 turunda ise Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir’i elediklerini anımsattı.

Süper Lig’in bu sezon iki flaş takımını eleyerek çeyrek finale kaldıklarını dile getiren Kazancıoğlu, Fenerbahçe ile yapacakları ilk maçta saha ve seyirci avantajını kullanarak sahadan iyi bir skorla ayrılmak istediklerini söyledi.

Rakiplerinden çekinmediklerini, kendilerinin de iyi bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Kazancıoğlu, şöyle konuştu:

"Çeyrek finale Süper Lig’in liderini eleyerek geldik. Herkes kuralar çekildiğinde Medipol Başakşehir’i favori görmüş, ’Kesin tur atlar.’ denilmişti. Ancak öyle olmadı. Rakibimizi elemeyi başardık. Kupada şimdiki rakibimiz Fenerbahçe. Türkiye’nin en önemli kulüplerinden biri, önemli oyunculara sahipler ama kesinlikle onlardan çekinmiyoruz."

Mehmet Kazancıoğlu, Fenerbahçe’yi elemek ve final oynamak istediklerini aktararak, "Şanslar eşit. Fenerbahçe’yi eleyerek yarı finale yükselirsek bu kesinlikle sürpriz olmaz. Hedefimiz final oynamak. Giresun halkına neden Ziraat Türkiye Kupası’nı hediye etmeyelim. Bence başarabiliriz." ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ