MENÜ

Fenerbahçe'den Gabriel Paletta harekatı

Ara transfer döneminde şu ana kadar hiçbir oyuncuya imza attırmayan Fenerbahçe, suskunluğunu sürpriz bir hamleyle bozmaya hazırlanıyor. İtalyan medyasında çıkan haberlere göre Sarı Lacivertli yönetim, Milan'ın göndermeyi düşündüğü Gabriel Paletta'yı gündemine aldı.

Fenerbahçe'den Gabriel Paletta harekatı

Ara transfer döneminde şu ana kadar hiçbir oyuncuya imza attıramayan Fenerbahçe, transferdeki suskunluğunu Milan'ın stoperi Gabriel Paletta ile bozmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor deplasmanında alınan beraberlik sonrası teknik direktör Aykut Kocaman'ın forvet yerine stoper takviyesi istediğini açıklamasının ardından harekete geçen yönetim, rotasını Milano ekibinin 31 yaşındaki savunmacısına çevirdi.

Sky İtalya'dan Gianluca Di Marzio'nun paylaştığı haberde Sarı Lacivertli yönetimin Milan'ın kadrosunda düşünmediği Pelletta için girişimlere başladığı belirtilirken transferin gerçekleşme ihtimalinin de yüksek olduğu kaydedildi.

Dün stoper takviyesi istediğini resmen duyuran Aykut Kocaman, daha önce verdiği demeçlerde de Konyaspor ve Kayserispor maçlarında yenilen gollerdeki savunma hatalarına dikkat çekmişti.

Beşiktaş Vagner Love'u KAP'a bildirdi


SON DAKİKA! Galatasaraylı Badou Ndiaye'ye dev talip!

Haberin Devamı
YORUM YAZ