MENÜ

Mersin İdmanyurdu - Afjet Afyonspor maç sonucu: 0-6

Kırmızı Grup’ta haftanın en flaş galibiyeti Mersin’den geldi. Zirve yarışındaki Afjet Afyon, tarihinin en zorlu dönemlerini yaşayan Mersin’i 6-0 yenerek averajla lider durumda bulunan Menemen’le puanını eşitledi.

Mersin İdmanyurdu - Afjet Afyonspor maç sonucu: 0-6

2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Lider Menemen’in kayıpsız kapattığı haftada şampiyonluk yarışındaki bir diğer takım Afjet Afyonspor adeta şov yaptı. Mersin deplasmanına giden Hasan Şimşir’in takımı, rakibine adeta gol olup yağdı. Sahadan 6-0’lık çok önemli bir galibiyetle ayrılan Afyon temsilcisi, gövde gösterisi yaparken puanını da 44 yaptı. Konuk takıma bu değerli 3 puanı getiren golleri ise 20 ve 88’da Yasin, 59’da Oltan, 81’de Ersel, 83’te Tugay, 90’da ise Ömer kaydetti.

Mersin ağır yaralı

Aldığı cezalar nedeniyle -9 puanla ligin son sırasında yer alan Mersin İdmanyurdu ise yoluna devam ettiği gençlerle bir büyük hüsran daha yaşadı. Kırmızı-Lacivertliler, transfer yasağını kaldıramadığı için kadrosunu güçlendirememişti. Karşılaşmaya iki takım oyuncuları ’Kalbimizle Duamızla Mehmetçiğimizle Beraberiz’ yazılı pankartla çıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ