MENÜ

İşte Kocaeli bu!

Tam 13 hafta üst üste kazanamayan, düşme potasına kadar gerileyen Kocaelispor, 3. Grup’ta 8 maçtır bileği bükülmeyen lider Utaş Uşakspor’u deplasmanda 2-1 yenerek ayağa kalktı, haftanın en dikkat çeken galibiyetine imza attı.

İşte Kocaeli bu!

TFF 3. Lig 3. Grup’ta lider Utaş Uşakspor, evinde öne geçtiği maçta düşme hattındaki Kocaelispor’a mağlup oldu: 1-2. Uşak 1 Eylül Stadı’ndaki maç öncesi iki takım el ele tribünleri selamladı. Tribünde Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Musa Özalkan’ın adının da yazıldığı, “Biz aşkı vatan için canını verenlerden öğrendik” yazılı bir pankart asıldı. Kırmızı-Siyahlılar’ın 55. dakikada Şahin’le attığı gole Kocaeli, 71 ve 88. dakikalarda Sinan’la karşılık verdi. Bu skorla 8 maçlık yenilmezlik serisi biten Utaş Uşak, 38 puanla liderlik koltuğunu korudu. Kocaelispor ise 18 puana ulaşmasına rağmen düşme hattından çıkamadı.

Tribünler tıklım tıklım

Bu sezon taraftarlarından beklediği desteği göremeyen Yeşil- Siyahlılar, bu galibiyetle moral depolarken 1 Eylül Stadı’nı tıklım tıklım dolduran Uşaklılar, hiç beklemedikleri bir mağlubiyetle stadyumdan ayrıldı.

Kemer’den Tarzan geçti!

1. Grup lideri Manisa Belediyespor, Kemer’i deplasmanda yendi. Golleri 31’de Alper ve 85. dakikada İsmail’den geldi. Tarzanlar 2. sıradaki Bayrampaşa’ya 8 puan fark attı.

Darıca’dan Pazar’a darbe

Pazarspor, Darıca Gençlerbirliği deplasmanında ağır darbe aldı. Lider, rakibine 3-1’lik skorla boyun eğerken, Diyarbekir ile berabere kaldı.

Uçar’lı Van’ın yüzü gülmedi

Teknik direktör Feyyaz Uçar ile ilk maçına çıkan Van Bld., küme düşme hattında yer alan Kırıkhanspor ile 1-1 berabere kaldı.

Çanakkale’de puanlar paylaşıldı

3. Lig 1. Grup’ta Play-Off iddiasını sürdüren Halide Edip Adıvarspor, deplasmanda Çanakkale Dardanelspor ile 2-2 berabare kaldı ve taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Bayburt deplasmanda güldü

TFF 3. Lig 1. Grup’un 19. haftasında Bayburtspor, deplasmanda Düzcespor’u 2-0 mağlup etti ve Play-Off sıralamasına girmeyi başardı.

6 gol var kazanan yok

TFF 3. Lig 3.Grup’ta zirve hesapları yapan Kızılcabölükspor, Baysal İnşaat Düzyurtspor ile berabere kaldı. Büyük heyecanın yaşandığı maçta 6 gol atıldı ama kazanan çıkmadı: 3-3.

Haberin Devamı
YORUM YAZ