MENÜ

Son dakika... Galatasaray'da Badou NDiaye kamptan ayrıldı!

Galatasaray'ın Senegalli yıldızı Badou Ndiaye'de son dakika gelişmesi... Başarılı futbolcu, Stoke City'den gelen transfer teklifinin ardından Osmanlıspor maçı öncesi Florya'daki kamptan ayrıldı... Galatasaray, konuyla ilgili resmi sitesinden açıklama yaptı.

Son dakika... Galatasaray'da Badou NDiaye kamptan ayrıldı!

Galatasaray'da son dakika Badou Ndiaye gelişmesi yaşandı... Senegalli futbolcu, Stoke City'den kendisine gelen teklif sonrası, Galatasaray'ın bugün Süper Lig'de oynayacağı Osmanlıspor maçı kampından ayrıldı.

Stoke City, 15 Milyon Euro'luk resmi teklifi Galatasaray'a iletti.

Ndiaye'nin gelen teklif sonrası kafasının karışık olduğu, bu nedenle bu akşam forma giymeyeceği öğrenildi.

Her ne kadar Fatih Terim, oyuncunun takımdan kalmasından yana görüş bildirse de, 26 yaşındaki futbolcunun ayrılmak istemesi halinde transferine onay verilecek.

Galatasaray resmi siteden açıklama yaptı

Sarı-Kırmızılı kulüp, resmi siteden Ndiaye'nin kadroya alınmadığını doğruladı ve şu açıklamayı yayınladı:

31 Ocak'ta sona erecek transfer dönemi öncesi oyuncumuz Badou Ndiaye'ye yurt dışı kulüplerinden önemli teklifler var. Bir süredir kendisiyle ilgili teklifler nedeniyle kafasının karıştığı gözlenen Badou Ndiaye, bu durumda maça çıkmasının sağlıklı olmayacağını teknik direktörümüz Fatih Terim'e iletmesi üzerine teknik heyetimiz tarafından karşılaşmanın kadrosuna alınmadı Osmanlıspor maçına bu şekilde çıkması risk olarak görünen oyuncumuzun durumunun bir iki gün içerisinde netlik kazanması bekleniyor.


Galatasaray'ın cuma günü bereketi: 6 milyon TL


Haberin Devamı
YORUM YAZ