MENÜ

Fernandao'nun akıl hocası Soldado

Fenerbahçe'de yeniden eski günlerine dönme sinyalleri veren Fernandao'nun hem saha içinde, hem de saha dışında en büyük destekçisinin İspanyol golcü Roberto Soldado'nun olduğu öğrenildi.

Fernandao'nun akıl hocası Soldado

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü forveti yedek kalmayı hiç sorun etmeden, Brezilyalı oyuncunun adeta akıl hocalığını üstlendi. Roberto Soldado’nun her fırsatta takım arkadaşı ve mevkidaşına tecrübelerini aktardığı, maç içinde gördüğü durumları paylaşıp fikirler sunduğu, nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattığı bildirildi.

Sezonun ikinci yarısında şampiyonluk yarışında gücünü korumak isteyen Fenerbahçe’de forvet hattı büyük önem arz ediyor. Mevcut kadroda Jose Fernandao ile Roberto Soldado şu an iki önemli alternatif olarak ön plana çıkıyor.

Sarı-lacivertlilerde Vincent Janssen’in ayak baş parmağının sakatlığı ve 6 haftaya yakın bir süre daha olmayacak olması gözleri tamamen Jose Fernandao-Roberto Soldado ikilisine çevirdi. Bu iki yıldızın birbirine olan desteği de bu sıkıntılı günlerde adeta ilaç gibi geliyor.

Fenerbahçe'nin kurtarıcısı Samuel Eto'o

Devre arası kampının da yıldızları olan Fernandao ile Soldado, teknik heyete güven veriyor.Göztepe maçında sahaya ilk 11 çıkıp ligdeki ilk golünü atan Fernandao’nun hem destekçisi hem de yardımcısı Soldado oluyor. İspanyol forvetin yedek kalmayı hiç sorun etmeden, Brezilyalı yıldızın hem saha içi hem de saha dışında hep yanında olduğu belirtildi. Soldado’nun her fırsatta takım arkadaşı ve mevkidaşına akıl verdiği, maç içinde gördüğü durumları paylaşıp fikirler sunduğu ve ikilinin iyi bir diyalogları olduğu öğrenildi.

Kurtarıcı rolünde

Göztepe maçında da Fernandao fileleri havalandırınca kenara koşup İspanyol yıldıza sarılmış ve golünü adeta hediye etmişti. Antrenmanlarda da istekli olan iki golcü, Aykut Kocaman’ın da takdirini kazanıyor. Öğrencilerinin profesyonelliğini beğenen Kocaman, şu an için Fernandao’yu ilk 11’de, Soldado’yu da kurtarıcı olarak alternatifte düşünüyor.

Teknik heyetin kafasında ise şu durum öne çıkıyor; Fernandao’nun fiziği, hava topu başarısı ve gol vuruşları, Roberto Soldado’nun futbol zekası, tecrübesi ve kalitesi.

Kaynak: Skorer

Martin Skrtel’de karar günü

Haberin Devamı
YORUM YAZ