MENÜ

Lewis Hamilton'un Japonya'daki Aksiyon dolu haftası: kar, sörf ve Ski Doo'lar

Dört kere F1 Dünya Şampiyonu olan Lewis Hamilton, snowboard becerilerini dünyanın en iyileri ile birlikte deneyimlemek için Hokkaido Adasına doğru yola çıktı.

Lewis Hamilton'un Japonya'daki Aksiyon dolu haftası: kar, sörf ve Ski Doo'lar

2017 FIA Formula 1 Dünya Şampiyonu Hamilton, snowboard becerilerini dünyanın en iyileriyle deneyimlemek için geçen hafta Japonya'nın derin kar yığınlarına doğru yola çıktı.

Snowboard sporunda da başarılı bir isim olan Hamilton, dünyaca ünlü snowboard ustaları Kevin Backstrom, Tor Lundstrom ve Halldor Helgason'un gözetimi altında kabiliyetinin sınırlarını zorlama şansı yakaladı.

Bu ekip, Hokkaido Adasına doğru yola çıktı ve zamanlarını dağda doğa yürüyüşüne çıkarak, taze karın içinde sürüş yaparak, kar bisikletleri ve ski-doo'lar ile tozu dumana katarak geçirdi. Bu yolculuk esnasında kar, yağmura dönüştüğünde ise Hamilton, sabahı Japon Denizinde sörf yaparak geçirmek için adanın batı kıyısına doğru seyahat yaptı.

Japonya'da geçirdiği zaman hakkında, Hamilton şöyle dedi: "2018'in başlangıcında böyle bir yolculuğa çıkabilmek çok güzeldi. İnanılmaz sporcularla vakit geçirmek ve snowboard becerilerimin sınırlarını zorlamak çok zevkliydi. Önümüzdeki F1 sezonu için en iyi hazırlık şekliydi."

Tor Lundtrom ise şöyle dedi: "Bu gezinin bir parçası olmak harikaydı. Lewis'in sürüş kabiliyeti ise etkileyiciydi. Monster Energy, her zaman çok başarılı ve etkileyici projeler yaratıyor. Birbirinden epey farklı disiplinlerden gelen sporcularla birlikte sürüş yapabilmek çok eğlenceliydi. Umarım tekrar sürüş yapma fırsatını yakalarız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ