MENÜ

Vagner Love Kartal oldu!

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, siyah-beyazlı formayı giymek isteyen tecrübeli forvet için Alanyaspor yönetimini ikna etti. Brezilyalı futbolcu ile bir yılı opsiyonlu 2.5 senelik kontrat yapılacak.

Vagner Love Kartal oldu!

Cenk Tosun'un Everton'a transferi sonrası forvet arayışına başlayan Beşiktaş, Süper Lig'in son gol kralı Vagner Love'ı renklerine bağlamaya hazırlanıyor... Cenk'in ayrılığı sonrası Premier Lig'de top koşturan birçok önemli isim için nabız yoklayan ancak olumlu yanıt alamayan siyah-beyazlılar, asbaşkan ve transfer komitesi başkanı Umut Güner'in yürüttüğü Love operasyonunda ise mutlu sona çok yaklaştı. Brezilyalı santrforun gol atma yeteneği kadar, Türkiye Ligi'ni yakından tanımasını önemli bir referans olarak gören Beşiktaş yönetimi, Alanyaspor ile yürüttüğü pazarlığı dün gece geç saatlerde bitirme aşamasına geldi.

YILLIK ÜCRETİ 1 MİLYON 850 BİN EURO
Alanyaspor cephesi, Beşiktaş'a gitmek istediğini aktaran Love için ilk etapta 5 milyon Euro istemiş, Beşiktaş ise 2.5 milyon Euro önermişti. Umut Güner, dün gece son teklifini 3 milyon Euro olarak iletti. Oyuncunun da ayrılma isteğini göz önünde bulunduran Akdeniz ekibinin idarecileri, Kartal'ın son teklifine olumlu yaklaştı. Taraflar, bugün ödeme planı üzerinde de mutabık kaldığı takdirde 33 yaşındaki forvet oyuncusu İstanbul'a gelecek. Love'ın kontrat süresinin bir yılı opsiyonlu 2.5 senelik olacağı gelen haberler arasında. Love'ın yıllık ücretinin ise bir milyon 850 bin Euro olması bekleniyor. UĞUR ÇEM

LOVE'IN CV'Sİ PIRIL PIRIL
Palmeiras'ın altyapısında başladı ve profesyonel oldu.
İki ayağını etkili kullanan golcü, ihtiyaç duyulursa 10 numaraya geçebiliyor.
Palmeiras, CSKA Moskova, Flamengo, Shandong, Corinthians ve Monaco'da oynadı. Bonservisi için 29.85 milyon Euro ödendi.

2007-2008'de CSKA'da geçen sezon ise Alanyaspor'da gol krallığı tacını taktı.
Alanyaspor forması altında 44 karşılamaya çıkarken, 34 gol ve 6 asistle oynadı.
Kulüp kariyerinde 446 maçta, 228 gol ve 82 asiste imza attı. Brezilya Milli Takımı adına ise 25 maçta 9 kez fileleri havalandırdı.

10
Vagner Love'ın bu sezon ligde 10 gol ve üç asisti var. 33 yaşındaki tecrübeli forvet, kupada da 1 gol attı.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ