MENÜ

Fenerbahçe Gustavo Gomez için Milano'da!

Fenerbahçe yönetimi, Aykut Hoca’nın eski gözdesi Gustavo Gomez için Milano’ya çıkarma yaptı. Paraguaylı stoper için Boca Juniors da devrede. 24 yaşındaki futbolcunun İtalya’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe Gustavo Gomez için Milano'da!

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz transfer döneminde almak için yoğun çaba sarf ettiği Gustavo Gomez için girişimlere yeniden başlandı. F.Bahçe, 24 yaşındaki Paraguaylı stoper için Milan’ın kapısını çalmış ancak sonuç alamayınca Neto getirilmişti. Defansın sağında ve solunda da oynayabilen Gomez, Aykut Kocaman’ın aklından çıkmadı. Tecrübeli çalıştırıcı, savunmada sürekli bireysel hata yapan oyunculardan çok çektiği için yönetim, başarılı çalıştırıcıya jest yapma kararını aldı.

Günün gazete manşetleri (25 Ocak 2018 Perşembe)

SADECE BİR MAÇTA 10 DAKİKA

Gomez, bu sezon Milan’da sadece bir kez UEFA Avrupa Ligi maçında oynadı ve 10 dakika süre alabildi. Paraguaylı yıldız, maçlarda oynayamadığı için antrenmanlara bile katılmak istemiyor. İtalyan basını da Gomez’in, Arjantin kulübü Boca Juniors’a gidebileceğini vurguluyor. Sarı-Lacivertli yöneticiler, Milan’da forma bulamayan Gomez için İtalya’ya gitti. Yönetim, oyuncuyu bedelsiz bir şekilde kadroya katmaya çalışıyor. Milan kulübü temsilcileri ise Gomez’den para kazanmayı hedefliyor.

Kaynak: Akşam

Fenerbahçe'den son dakika hamlesi: Emre Akbaba

Haberin Devamı
YORUM YAZ