MENÜ

Beşiktaş-Kasımpaşa maç kaç kaç? BJK - Kasımpaşa canlı skor

Süper Lig'de 19. haftanın açılış maçında Beşiktaş ile Kasımpaşa, Vodafone Park'ta kozlarını paylaşıyor. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de... BJK - Kasımpaşa canlı skor - Beşiktaş-Kasımpaşa maçı kaç kaç?

Beşiktaş-Kasımpaşa maç kaç kaç? BJK - Kasımpaşa canlı skor

Beşiktaş, seri galibiyet peşinde... Antalyaspor’u 2-1 mağlup ederek ikinci yarıya galibiyetle başlayan siyah-beyazlı ekip, Süper Lig’in 19. haftasında Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçı öncesi Pepe, Ryan Babel ve Anderson Talisca sarı kart sınırında bulunuyor. Beşiktaş-Kasımpaşa maçı kaç kaç devam ediyor? BJK-Kasımpaşa maç kaç kaç? İki takım taraftarlarının merak ettiği sorular. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı olarak ekranlara geliyor. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...


BEŞİKTAŞ-KASIMPAŞA CANLI


İLK 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Medel, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo

Beşiktaş'ın yedekleri: Tolga, Utku, Caner, Vida, Mitrovic, Fatih, Necip, Tolgay, Lens, Mustafa

Kasımpaşa: Ramazam, Omeruo, Youssef, Popov, Veysel, Sadiku, Pavelka, Mensah, Eduok, Trezeguet, Murilo.

Kasımpaşa'nın yedekleri: Eray, Burak, Hakan, Hasan, Ahmed, Abdullah, Neumayr, İlhan, Diagne

Beşiktaş-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İki takım arasındaki karşılaşma, saat 20.00’de Vodafone Park’ta oynanacak. beIN SPORTS 1'den yayınlanacak maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Bu sezon seri galibiyet almakta zorlanan siyah-beyazlı ekip, rakibini yendiği takdirde üst üste ikinci galibiyetini alacak. Ligde 18 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucu 33 puan toplayan Beşiktaş, 4. sırada bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip, ligin ilk yarısında rakibiyle deplasmanda yaptığı karşılaşmada 2-2 berabere kalarak 2 puan yitirmişti.

OYUNA GİRMEK Mİ İSTİYORSUN? İLK KUPONUN BİZDEN OLSUN! HEMEN KATIL!​

ORAN DÜŞTÜ... HEMEN KUPON YAP!

Kasımpaşa galibiyet ile başladı

Teknik direktör Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa, ligde geride kalan 18 haftada topladığı 22 puanla Beşiktaş karşısına 11. sırada çıkacak. Lacivert-beyazlılar, ligin ikinci yarısına 3-2’lik Aytemiz Alanyaspor galibiyetiyle başladı. Sezonun ikinci yarısına deplasmanda Antalyaspor’u 2-1 yenerek başlayan Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş ise 33 puanla 4. sırada bulunuyor.

Kart cezalı oyuncusu bulunmayan lacivert-beyazlı takımda, sakatlıktan yeni çıkan Olivier Veigneau ile Fode Koita’nın Beşiktaş’a karşı forma giymesi beklenmiyor. Kasımpaşa’da Veysel Sarı, Beşiktaş’a karşı sarı kart görmesi durumunda 20. haftada oynanacak Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

İç sahada yenilmezlik serisi

Beşiktaş, ligde iç sahada başarılı performansıyla dikkati çekiyor. Siyah-beyazlılar, evinde yaptığı son 35 karşılaşmada rakiplerine galibiyet şansı vermedi. Ligde sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Akhisarspor’a 2-0 mağlup olarak yaşayan Beşiktaş, daha sonra oynadığı iç saha mücadelelerinden puansız ayrılmadı. Beşiktaş, 6’sı Başakşehir Fatih Terim Stadı, biri Atatürk Olimpiyat Stadı, 28’sı da Vodafone Park’ta olmak üzere ev sahibi sıfatıyla oynadığı son 35 lig maçında 28 galibiyet ve 7 beraberlikle 91 puan topladı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 87 kez havalandıran siyah-beyazlılar, 25 gol yedi.

Bütün gözler Negredo’da!

Cenk Tosun Everton’a 22 milyon Euro’ya satıldıktan sonra Beşiktaş’ta birinci forvet konumuna gelen Alvaro Negredo, Kasımpaşa önünde patlama yapmak istiyor. Antalya filelerini boş geçen
İspanyol futbolcu, Vodafone Park’ta bugün ağları havalandırıp Siyah-beyazlı taraftarların desteğini almayı hedefliyor. Negredo’nun sergileyeceği futbol, forvet transferinin gidişatını da etkileyebilir.

Talisca formda başladı

Beşiktaş’ın Kasımpaşa karşısındaki en büyük kozu Anderson Talisca olacak. Antalyaspor karşısında takımının 2 golünü atan Brezilyalı oyuncunun bu sezon ligde 5 golü bulunuyor.

Sakatlar iyileşti

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları nedeniyle Antalyaspor maçında forma giyemeyen Pepe ile Dusko Tosic, Kasımpaşa karşılaşması öncesi gerçekleştirilen antrenmanlarda yer aldı. Bu oyuncuların sakatlığı nedeniyle Antalyaspor karşısında savunmanın göbeğinde Domagoj Vida ile Gary Medel, görev almıştı.

Pepe, Talisca ve Babel ceza sınırında

Beşiktaş’ta üçer sarı kartı olan Pepe, Ryan Babel ve Anderson Talisca, Kasımpaşa maçı öncesi ceza sınırında bulunuyor. Bu üç oyuncu, yarınki mücadelede sarı kart görürlerse 20. haftadaki Bursaspor karşılaşmasında görev alamayacak.

Beşiktaş ile Kasımpaşa 30. randevuda

Beşiktaş ile Kasımpaşa, yapacakları maçla lig tarihinde 30. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 29 maçta siyah-beyazlıların üstünlüğü göze çarpıyor. Bugüne kadar oynanan müsabakalardan 19’unu Beşiktaş kazandı, 7 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 3 kez galibiyete ulaştı. Beşiktaş’ın 62 golüne Kasımpaşa 26 golle cevap verdi. Sezonun ilk yarısında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda yapılan maç 2-2 tamamlandı.

Kasımpaşa son dönemde üstün

Beşiktaş, Süper Lig’de Kasımpaşa ile yaptığı son 5 maçın 4’ünde puan kaybetti. Kasımpaşa, son 5 maçta 2 kez yendiği rakibine sadece bir kez mağlup oldu, taraflar arasındaki 2 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

İki takım arasında 2015-2016 sezonunun ilk yarısında Beşiktaş’ın ev sahipliğinde, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda yapılan maç 3-3 bitti. İkinci yarıda Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki müsabakayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı. Geçen sezonun ilk yarısında oynanan maçta da Kasımpaşa, sahasında 2-1 galip gelerek, rakibine 2016-2017’de ligde ilk yenilgisini tattırdı. Sezonun ikinci yarısında Vodafone Park’ta yapılan karşılaşmayı ise siyah-beyazlılar 4-1 kazandı. Bu sezon Kasımpaşa’nın ev sahipliğindeki karşılaşma ise 2-2 tamamlandı. Bu arada, Beşiktaş ile Kasımpaşa, iki aşamalı oynanan 1962-1963’te hem beyaz grupta hem de final grubunda birlikte yer alınca bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ