MENÜ

Manchester City finalde rakibini bekliyor

Manchester City, İngiltere Lig Kupası'nda finale yükseldi. City'nin finaldeki rakibi Arsenal - Chelsea maçının ardından belli olacak.

Manchester City finalde rakibini bekliyor

İngiltere Lig Kupası yarı finali rövanş mücadelesinde Manchetser City ilk maçta 2-1 kendi sahasında yendiği Bristol City ile deplasmanda karşılaştı.

Mücadeleye iyi başlayan taraf City oldu ve 43'te Leroy Sane durumu 1-0'a getirdi. Bu aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu.

2. yarıda maçı izleyenleri daha zevkli bir mücadele bekliyordu. 49. dakikada Arjantinli golcü Agüero bu kez sahneye çıktı ve durumu 2-0'a getirdi. City'nin oldukça rahat götürdüğü maçta Championship ekibi Bristol City oyunda dengeyi sağladı ve rakibinin üstüne daha fazla gitmeye başladı.

Maçın başından itibaren aradığı golü ev sahibi ekip 64'te Marlon Pack ile buldu. Fark bu golle 1'e indi.

Dakikalar 90'ı gösterdiğinde herkes maça bitti gözüyle bakarken 90'da Bristol City'de Aden Flint topu ağrla buluşturdu. Skorda 2-2'lik denge sağlandı. Son sözü söyleyen ise Manchester City ile sözleşmesini uzatan Belçikalı yıldız oyuncu Kevin de Bruyne oldu. ve uzatma dakikalarında skoru 3-2'ye getiren golü kaydetti.

City'nin finaldeki rakibi Arsenal - Chelsea maçının ardından belli olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ