MENÜ

Aymeric Laporte, Manchester City'e doğru

İngiltere Premier Ligi'nde en yakın rakibinin 12 puan önünde bulunan Manchester City'nin Aymeric Laporte'yi kadrosuna katabilmek için kulübü Athletic Bilbao'ya astronomik bir teklif yapacağı iddia edildi.

Aymeric Laporte, Manchester City'e doğru

Premier Lig'de en yakın rakibi Manchester United'ın tam 12 puan önünde zirvede yer alan Manchester City, ara transfer döneminde şu ana kadar hiçbir futbolcuya imza attırmamıştı.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre transferde suskun kalan City yönetimi, sessizliğini dev bir transferle bozmaya hazırlanıyor.

Athletic Bilbao'nun 23 yaşındaki başarılı stoperi Aymeric Laporte ile yakından ilgilendiği iddia edilen Premier Lig devinin oyuncu için Bask temsilcisine astronomik bir teklif yapacağı öğrenildi.

City yönetiminin sözleşmesi 2020 yılında son bulacak olan Laporte'nin kontratında bulunan 68 milyon euroluk serbest kalma maddesini ödemeye hazır olduğu iddia edildi.

Laporte'yle ilgilenen kulüpler arasında Chelsea, Barcelona ve Paris Saint-Germain gibi Avrupa'nın dev kulüpleri de yer alıyor.

Gomis'ten 1 milyon euroluk rest!


Eljif Elmas ilk kez FANATİK'e konuştu

Haberin Devamı
YORUM YAZ