MENÜ

Talisca çılgınlığı!

Siyah-Beyazlı formayla kariyer zirvesi yapan Anderson Talisca için Changchun Yatai 30 milyon Euro’yu (139 milyon TL) gözden çıkardı. Çin’den gelen bu çılgın teklife olumlu bakan Benfica, kiraladığı oyuncusunu Kartal’dan erken alabilmek için Beşiktaş’a transferden pay teklif edecek.

Talisca çılgınlığı!

Beşiktaş’ın Süper Lig’de geçen hafta Antayaspor’u 2-1 yendiği maçta yaptığı dubleyle galibiyetin baş mimarı olan Anderson Talisca için transfer iddiaları bitmiyor. Yaz transfer döneminde adı uzun süre Manchester United ile anılan Brezilyalı yıldız için bu kez de Çin kulüplerinin devrede olduğu Portekiz basını tarafından yazılmaya devam ediliyor. 23 yaşındaki yıldızla son olarak Çin Ligi ekiplerinden Changchun Yatai’nin ilgilendiği bildirildi.

Changchun Yatai yöneticilerinin üç gündür Benfica ile pazarlık yaptığını iddia eden Portekiz basını, 20 milyon Euro’dan (92 milyon TL) başlayan ilk teklifin yapılan pazarlıkların ardından 30 milyon Euro’ya (139 milyon TL) kadar çıktığını belirtiyor.

Kartal’ın payı 6 milyon Euro

Yıldız futbolcuya da Çin ekibinden astronomik bir maaş teklif edildiği bildirilirken Benfica’nın bu transferi yakın zaman içerisinde bitirmeyi planladığı kaydedildi. Transferin Beşiktaş yönüne de değinen Portekiz basını, Siyah-Beyazlılar’ın satıştan en az 6 milyon Euro (27 milyon TL) istediğini ve bu rakamı almadan Talisca’nın gitmesine izin vermeyeceğini, Kartal’ın da buna olumlu bakabileceği belirtildi.


Demba Ba: Beni al başkan!

Haberin Devamı
YORUM YAZ