MENÜ

Onur Kıvrak'a özel terapi

Konyaspor karşılaşmasının uzatma anlarında yediği hatalı golle yıkılan Onur Kıvrak’a, takım arkadaşları ve Rıza Çalımbay’dan destek geldi. Futbolda böyle durumların olabileceğini belirten Çalımbay, “Belki de iyi performansın burada bize bir puan getirdi” dedi.

Onur Kıvrak'a özel terapi

Pazar günü oynanan Atiker Konyaspor karşılaşmasına kurtarışları ile damga vuran Bordo-Mavililer’in kaptanı Onur Kıvrak, maçın uzatma anlarında Orkan Çınar’dan yediği hatalı gol sonrasında adeta yıkılmıştı. Son düdüğün çalması ile birlikte yaşanılan puan kaybından dolayı çok üzgün olan 30 yaşındaki eldivenin, soyunma odasında arkadaşlarından özür dilediği öğrenildi. Attığı 2 golle maçın adamı seçilen Burak Yılmaz başta olmak üzere takım arkadaşları tecrübeli kaleciyi teselli etmeye çalışırken, teknik direktör Rıza Çalımbay da soluğu Onur’un yanında aldı.

‘Elinden geleni yapmalısın’

Futbolda böyle talihsizliklerin olabileceğini belirten 54 yaşındaki teknik adam, “Belki burada bize 1 puanı getiren en önemli etken, senin göstermiş olduğun iyi performanstı. Unutmaman gerekir ki sen bu takımın kaptanısın. Şimdi en kısa zamanda bu anı unutmalı ve idmanlarda daha iyi çalışarak takım için elinden geleni yapmalısın” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ