MENÜ

Fikret Orman, Kulüpler Birliği Başkanlığı'na aday!

Osmanlıspor, Malatyaspor ve Kayserispor’un Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı için aday gösterdiği Beşiktaş Kulübü Başkanı Hürriyet’e özel açıklama yaptı ve “Adayım” dedi.

Fikret Orman, Kulüpler Birliği Başkanlığı'na aday!

Kulüpler Birliği Başkanlığı için baş döndüren bir trafik yaşandı... Önce Osmanlıspor bir bildiri yayınlayarak Dursün Özbek’ten boşalacak olan Kulüpler Birliği Başkanlığı için Fikret Orman’ı destekleyeceğini açıkladı.

Bu kulübün ardından Kayserispor ve Malatyaspor’da adaylarının Fikret Orman olduğunu bildirdiler. Konu ile ilgili olarak Doğan Haber Ajansına bir açıklama yapan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, “İstanbul Kulüpleri yani Fenerbahçe ve Galatasaray daha önce başkanlık yaptı. Fikret Bey de arzuluyor. Biz de kendisinin başkan olmasına sıcak bakıyor, istiyoruz. Eğer Fikret Bey hayır derse Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yı da destekleriz” dedi.

Süper Lig iddaa şampiyonluk oranları değişti

Kulüpler Birliği Vakfının Türk futbolunun önemli değerlerinden biri olduğunu dile getiren Osmanlıspor Başkanı Sadık Dik, "Bu sebeple çalışmalarına güçlü bir şekilde devam etmesi gerekmektedir. Osmanlıspor Kulübü olarak aday olması durumunda Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı destekleyeceğimizi belirtmek isterim. Başkan Orman’ın Kulüpler Birliği Başkanı olması durumunda projelerin ve somut adımların daha güçlü ve istikrarlı bir şekilde devam edeceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek de DHA’ya konuştu. Gevrek “Adayımız Fikret Orman. Orman’ı destekliyoruz” dedi. Bu gelişmelerin ardından Hürriyet Fikret Orman’a aday olup olmayacağı sorusunu yöneltti.

Hürriyet’e özel açıklamada bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman şunları söyledi

“ Kendimi Türk futboluna adamış biriyim. Değerli başkanların düşünceleri beni çok memnun etti. Türk futboluna hizmet etmek en büyük arzum. Her zaman söylüyorum, sadece Beşiktaş’ın iyi olması yetmez. Tüm takımlarımızın daha iyi olması gerekiyor. Marka değerimiz açısından bu çok önemli. Birkaç kulüp başkanı ile daha konuşup Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığı için adaylığımı açıklayacağım”

Chicharito'nun menajerinden Beşiktaş açıklaması: Görüştük...

Haberin Devamı
YORUM YAZ