MENÜ

Fenerbahçe'de Janssen şoku!

8 Aralık’taki Bursa maçında sakatlanan Vincent Janssen’in dönüşü sürekli rötar yapıyor. Parmağındaki ödem ve ağrı nedeniyle yere bile basamayan Hollandalı’nın durumu Aykut Kocaman’ın da canını sıkıyor.

Fenerbahçe'de Janssen şoku!

Vincent Janssen, önde yaptığı pres, savaşçı yapısı, hücumda arkadaşlarına zaman kazandırmak için topu başarıyla saklaması gibi özellikleriyle Aykut Kocaman’ın vazgeçilmeziydi.

Takımın en önemli parçalarından biri olan Hollandalı yıldızın Bursa maçında yaşadığı sakatlık, tüm planları alt üst etti. 8 Aralık’taki mücadelede sağ ayak baş parmağına darbe alan Janssen’in durumu ilk etapta o kadar da ciddi görünmüyordu. Ancak sahalara dönüşü sürekli rötar yaptı. Bir türlü takıma katılamayan 23 yaşındaki forvet, Bursa maçının üzerinden geçen 1.5 aylık süreye rağmen iyileşemedi. Bırakın iyileşmeyi, Janssen, parmağındaki ödem nedeniyle yere basmakta bile zorlanıyor.

SÜPER ORANLAR HEMEN KUPON YAP!

Detaylı MR’ı çekilecek

Öğrencisinin bu durumu, Aykut Kocaman’ı hem şaşırttı hem de canını fazlasıyla sıkıyor. Bu hafta, Janssen’in sağ ayak baş parmağının detaylı MR’ı çekilecek. Son durumu, bu kontrolün ardından netlik kazanacak. Hollandalı’nın ligde Trabzonspor ve Gençlerbirliği ile kupada Giresunspor ile oynanacak her iki mücadeleyi de kaçırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yusuf Dursun

Giuliano'dan Fenerbahçe doktorlarını şaşırtan istek!

Haberin Devamı
YORUM YAZ