MENÜ

Çalımbay'ın gözü Kanarya'da

Antalya ile Fenerbahçe’yi iki maçta da yenen Rıza Çalımbay, bu seriyi Trabzon’la da devam ettirmek istiyor. Sarı-Lacivertliler’in tüm maçlarını izleyen Çalımbay, rakibini baştan sona analiz ediyor

Çalımbay'ın gözü Kanarya'da

Süper Lig’in ilk yarısında iki kez öne geçmesine rağmen Fenerbahçe’yi elinden kaçıran ve karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Trabzonspor, bu hafta oynanacak karşılaşmada galibiyet dışında bir sonucu düşünmüyor. Geçen sezon Antalya ile Sarı-Lacivertliler’i iki maçta da mağlup eden Fırtına’nın teknik direktörü Rıza Çalımbay ise pazar günü oynanacak kritik maç öncesinde işini sağlama almak istiyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Bordo-Mavililer’in, son zamanlarda Fenerbahçe ile oynadığı tüm maçları tek tek analiz ederken, bu hafta içerisinde oyuncularına da Kanarya’nın güçlü ve zayıf yönlerini ezberletecek.

Fırtına topbaşı yaptı

Bir günlük iznin ardından dün akşam saatlerinde tekrardan sahaya inen Bordo-Mavililer, pazar günü oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, pas çalışması ile devam etti. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması yapan Trabzonsporlu futbolcular, taktik organizasyonlarıyla idmanı tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ