MENÜ

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri 22 Ocak Pazartesi

Beşiktaş transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Peki Beşiktaş'ın golcüsü kim olacak? Siyah-beyazlı takım ile alakalı tüm transfer haberleri ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri 22 Ocak Pazartesi

22 Ocak Pazartesi son dakika Beşiktaş transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Cenk Tosun'u Everton'a rekor bedelle satan Beşiktaş'ta forvet transferi için çalışmalar sürüyor. Peki Beşiktaş kimi transfer edecek? Özellikle siyah-beyazlı takım Vagner Love transferi için girişimler sürüyor. İşte günün Beşiktaş transfer haberleri ve detaylar...

BEŞİKTAŞ VAGNER LOVE İÇİN TEKLİF YAPTI

Beşiktaş forvet transferinde B Planı’nı Aytemiz Alanyaspor’un Brezilyalı yıldızı Vagner Love olarak belirledi. Yönetim, 33 yaşındaki Gol kralı için kulübüne 3 milyon euro’luk (14 milyon tL) teklifte bulundu.

Ara transfer döneminde kadrosunu yeni bir golcüyle güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda İngiltere’de birçok isimle temas kurmuştu. Londra’da çok sayıda futbolcu ve menaceriyle görüşme gerçekleştiren Başkan Fikret Orman ve ekibi, Ada’dan beklediği geri dönüşü henüz alamadı. Premier Lig’deki hedeflerin maliyetlerinin beklenen seviyeye inmemesi ihtimalini göz önünde bulunduran yönetim, B Planı’nı Türkiye’den seçti. Beşiktaş Yönetimi, Aytemiz Alanyaspor’un Brezilyalı yıldızı Vagner Love için harekete geçti.

Hafta içinde Antalya’ya gidilecek

Kara Kartal’ın, 33 yaşındaki futbolcu için 3 milyon Euro’luk (14 milyon TL) teklifte bulunduğu kaydedildi. Güney ekibinin ise Beşiktaş’a, tecrübeli oyuncunun sözleşmesindeki 5 milyon Euro’luk (23 milyon TL) fesih bedelini işaret edip, bu fiyatın altında gelen önerilere olumlu bakılmayacağını ilettiği ifade edildi. Vagner Love ile menaceri aracılığıyla ilk teması kuran ve olumlu geri dönüş alan Kara Kartal’da yönetimin, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’yla konuyu görüşmek için bu hafta içinde Antalya’ya gideceği bildirildi.

Geçen sezon ‘kral’ oldu

Aytemiz Alanyaspor’a 1.5 sezon önce Fransa Lig 1 temsilcisi Monaco’dan transfer olan Sambacı, geçen sezon 28 lig maçında 23 gol atıp ‘Krallık Tacı’nı takmıştı. Tecrübeli oyuncu, bu sezon da Aytemiz Alanya’da 16 karşılaşmada sahaya çıkıp, rakip fileleri 11 kez havalandırmayı başardı. (Yakup Çınar)

ALANYA BAŞKANINDAN LOVE AÇIKLAMASI

Cenk Tosun'un Everton'a transfer olmasının ardından santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Aytemiz Alanyaspor'un gol kralı Vagner Love için harekete geçtiği resmi olarak açıklandı.

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu bir televizyon kanalının canlı yayınına bağlanarak Fikret Orman'ın kendisinden Love'u istediğini söyledi.

Çavuşoğlu, "Fikret Orman, 'Vagner Love'ı devre arasında vermeyi düşünür müsünüz' diye sordu. 'Bizden daha çok sizin ihtiyacınız var' ifadesini de kullandı. Cuma günü böyle bir konuşma geçti aramızda. Biz tabii ki Vagner'i vermeyi düşünmüyoruz. Devre arasında onun gibi bir futbolcuyu nasıl alacağız? Ona ihtiyacımız var. Vermeyi düşünmüyoruz ama Vagner de büyük bir takıma gitmek isteyebilir. Şu anda net bir gelişme yok" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın bu transfer için bonservis önerisinin yanı sıra yeni transfer Cyle Larin'i kiralamak gibi bir seçeneği de Akdeniz temsilcisine sunduğu gelen bilgiler arasında.

SLIMANI'DE YENİ ENGEL

Beşiktaş, Leicester Cityli Islam Slimani’nin transferi konusunda önemli aşama kaydetmişti. Cezayirli futbolcuyla menaceri aracılığıyla anlaşma sağlayan yönetime, tecrübeli ismin eşinden olumsuz yanıt geldi. Slimani’nin eşinin İngiltere’de yaşamaktan dolayı mutlu olduğu ve bundan dolayı yıldız ismin Ada’dan ayrılmasını istemediği bildirildi. Bu gelişme sonrasında Beşiktaş Yönetimi, bu isimle yapılan görüşmeleri askıya aldı.

CHICHARITO 46 MİLYON TL

Forvet transferi konusundaki hedefleri arasında İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’ın Meksikalı yıldızı Chicharito’yu da bulunduran Kara Kartal, menacerler aracılığıyla yıldız ismin kulübüyle görüşmelere başlamıştı. 29 yaşındaki futbolcunun bonservisi için West Ham’dan menacerler aracılığıyla bilgi isteyen Siyah-Beyazlılar, 10 milyon Euro’luk (46 milyon TL) geri dönüş aldı. Yönetimin, bu miktarı düşürmek için pazarlıklara başladığı bildirildi.

DEMBA BA'DA UMUTLU BEKLEYİŞ

Siyah-Beyazlılar’da geçen sezonun ikinci yarısını Beşiktaş’ta kiralık olarak geçiren Demba Ba, sol bacağından yaşadığı sakatlıktan dolayı yeni dönemin ilk bölümünü tedavisine ayırmıştı. Senegalli futbolcu, sağlığına kavuşmasının ardından Kara Kartal’a geri dönmek için menaceri aracılığıyla Başkan Fikret Orman’a haber gönderdi. Başkan Orman’ın da geri dönmesine yeşil ışık yaktığı Shanghai Shenhualı oyuncu, kulübüne resmi teklifin gitmesini bekliyor.

AL MUSTAFA'YI VER MUSA'YI

Osmanlıspor, Kara Kartal’ın tecrübeli forveti Mustafa Pektemek’e talip oldu. Cyle Larin transferi sonrasında bu ismi gözden çıkaran yönetimin, Ankara ekibine bu transfer konusunda olumlu yanıt verdiği, ancak karşılığında Musa Çağıran’ı istediği bildirildi. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Osmanlıspor’da 19 maça çıkıp, savunma katkısının yanı sıra 5 gole de imzasını atmayı başarmıştı.

TALISCA İÇİN TRANSFER İDDİASI

Beşiktaş’ın geçen sezon başında Benfica’dan iki yıllığına kiraladığı Talisca ocak transfer dönemi sona ermeden takımdan ayrılabilir.

Portekiz’in O Jogo gazetesinin haberine göre Çin Süper Ligi ekiplerinden Changchun Yatai, Brezilyalı oyuncunun transferi için Benfica ile temasa geçti. İlk görüşmede olumlu sonuç alınamadığı ancak görüşmelerin devam edeceği kaydedildi.

Bu transferin gerçekleşmesi için Beşiktaş’ın da ikna edilmesi gerek. Gazete, Talisca’nın bu dönemde Beşiktaş’tan ayrılması halinde Benfica’nın siyah beyazlı ekibe 5 milyon Euro ödeme yapması gerektiğini ve bu durumun işleri karıştırdığını iddia etti. Beşiktaş’ın ayrıca oyuncuya kattığı ekstra değer nedeniyle de para isteyebileceği belirtildi.

Changchun Yatai'nin adı son dönemde Beşiktaş'ın gözde ismi Dudu ile anılıyordu. Palmeiras'a 13 milyon euroluk teklif sunulsa da Brezilya ekibi teklifi kabul etmemişti.

BEŞİKTAŞ'TA GÖZLER TRANSFERDE

Antalyaspor ile oynanan lig maçının ardından transfer için görüşmelerini hızlandıran Beşiktaş, Boyko ve Aras Özbiliz'in takımdan ayrılması halinde doğacak boşlukla transferi tamamlayacak.

Cenk Tosun'un Everton'a transfer olmasının ardından golcü arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, listesini her geçen gün güncelliyor. Boyko ve Aras Özbiliz'i takımdan göndermenin planlarını yapan siyah-beyazlılar açılacak ilk kontenjanla golcü transferini tamamlayacak. Chicharito, yani Javier Hernandes için girişlerini sıklaştıran Beşiktaş yönetimi, Ada'dan eli boş dönmek istemiyor. West Ham forması giyen Javier Hernandes ve Leicester City'nin yıldızı Slimani için girişimlerini hızlandıran siyah-beyazlılar için son gelen iddia ise Süper Lig'den oldu. Beşiktaş'ın, Vagner Love'ı kadroya katmak için Alanyaspor'a 3 milyon Dolar ödediği iddia edildi.

TOSIC ADAYA UÇABİLİR

Domagoj Vida'nın transferinin ardından ilk 11'de şans bulması zorlaşan Dusko Tosic için Everton devreye girerken, bu futbolcunun bir diğer talibi ise Leicester oldu. Siyah-beyazlılar, eğer bu futbolcunun transferi konusunda Leicester'la anlaşmaya varırsa, Islam Slimani transferi için de görüşmeler hızlanacak. Golcü takviyesi için bir an önce kadrosuna bir isim katmak isteyen Beşiktaş'ın, bu hafta için transferi tamamlaması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ